۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

RED VELVET



Tq a.k.a Sheeda. Red Velvet yang sedap....


9 comments:

deaf-angel January 3, 2011 at 10:01 PM  

dod
ko makan ni semua sorang2 ke?

Uncle January 3, 2011 at 11:40 PM  

cantik sungguh arrangement yang first tu. Uncle suka kalau disusun sederet!

dilaOHdila January 4, 2011 at 7:39 AM  

dep,
aku makan sorang maka kembung perot
kena sharing ngan bebudak ni
janji nak kena bawak gi opis utk makbuyung yang ngidam kekdahnya khennnnn....ahak!

Uncle
thanks. kalau ada food deco ajaq lah ceq. teringin nak shoot food dalam Hotel tu

☆ lieya latif ☆ January 4, 2011 at 8:34 AM  

yummy!!

mmg kek ni sedapkan kak......pemes betul red velvet ni.....bertuah akak.....

cantik gambar kak....bertambah naik selera tgk pic akak snap nieh!

yangyuyu January 4, 2011 at 10:02 AM  

cantiknya, menarik elemen garisan dan warna..dila guna lens apa eh

dilaOHdila January 4, 2011 at 12:32 PM  

yang,
di guna lens 18-105mm
kalau guna 35mm lagi cun tapi lens tu bos pinjam pulak (haha)

ZanaNordin January 4, 2011 at 2:44 PM  

yummy......

ATZ HOMESTAY January 4, 2011 at 3:28 PM  

x pernah rasa lagi kek velvet niee...sedapp ehhhh

yangyuyu January 5, 2011 at 5:32 PM  

oooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts