۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PLKN

PLKN dah pun bermula. Semalam turn kak yong a.k.a twins Amalina . Macam nak gi ke medan perang jer. Di Jalan Reko semalam bagaikan fiesta. Disinilah tempat berkumpul beliabelia PLKN. Ada yang sedeh untuk berpisah jauh. 


9 comments:

atty's January 5, 2011 at 9:40 AM  

salam dila..yg lagi sorg tak g ke..?

dilaOHdila January 5, 2011 at 9:43 AM  

wsalam aty,
yang lagi sorang tak dapat
adik yg tak dapat tu tgh belajor keter
esok senang hantar maksu gi sana sini kekdahnya (weeeee)

Rashidah Ibrahim January 5, 2011 at 9:55 AM  

tahniah untuk dia dapat masuk PLKN. Kalau berdebar-debar lagi nak tahu apa yang akan diikuti dlm latihan, baca buku tulisan Iliyana anak akak, `Diari Khidmat Negara' boleh intai di https//www.diarikhidmatnegara.blogspot.com
atau klik kat buku itu pada page blog akak...

dilaOHdila January 5, 2011 at 10:10 AM  

tq kak sheeda
mmg pengalaman betul PLKN ni kan
smalam ada yang menangis sbb takut nak pegang M16 (hehehe)
darah gemuruh agaknya....

☆ lieya latif ☆ January 5, 2011 at 10:47 AM  

adik lieya pun kene pegi ni kak...tapi die lelaki so mmg takde masalah laaah....yg pompuan ni lemah sikit nie...sok2 kalo mia mija kene pegi pun org tak mo la kasi pegi hahaahahahaha

-SharleenZawawi- January 5, 2011 at 3:49 PM  

mmg ala2 nak berjuang ke medan perang la tu acik dila... hehe.. udah le pi sorang2.. kalo dedua g ok la kan... huhu

dilaOHdila January 5, 2011 at 4:43 PM  

lieya,
lepas ni kakyong kene BUKUKAN pengalaman dia kat sana macam dotter kak sheedah tu. baru havoc.....khen!!

Leen
Kak su kena jaga umah. Tapi caya lah weekend mesti dia asak mak dia gi tengok Kak Yong kat sana. berpisah setakat kat Malaysia ni cam ni lah khennn (hehehe)

PINATBATE January 5, 2011 at 11:45 PM  

BABAI..Nak ikut boleh?

deaf-angel January 6, 2011 at 2:49 AM  

dod
malaysia nye macam holiday camp dod, tu pompuan pun join in. kejap je.

jangan lain kali dorang ikut style spore ke hapa ke yang full time ns tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts