۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TANDA IKATAN



dari hati lahirnya cinta
menuai kasih kata tercipta
termetri Ikatan cincin di tanda
Akhir penjanjian rumahtangga BAKAL di bina......







Sorry lah no. Gambaq tak lah sehebat OP. Ceq dok try saja. Saja try nak tengok jadi ka angle lagu ni. Tapi ceq lebeh suka KIDS lah sayang. Tapi tak pa untuk Cik Liha & Uyit Maksu try to do de' best, kay.


6 comments:

Lady of Leisure December 20, 2010 at 9:00 PM  

lawanya pics.. ni tema merah ke dod? lama tak nampak ang hehe.. pahabaq weh?

dilaOHdila December 20, 2010 at 9:04 PM  

salam Lady. I MIss U (hahaha)
ceq pun lama tak nampak ang kat sini.
Lady, bulan ni ceq mmg sebok macam nak tercabut EKOQ! ni abang Aliesya tunang semalam kat Sg petani. Minggu ni ceq kena terjun pi KUlai JOHOR ceq wei. Anak buah blah abang Ipaq aku lak kahwin. Ya llaaaaa......
Seronok jgak dok lari2 ni Lady.

Uncle December 21, 2010 at 12:12 PM  

Menarik sungguh gambar2 ni. Kalau dah minat, hasilnya pasti cantik...keep up the good work!

dilaOHdila December 21, 2010 at 2:58 PM  

tq uncle
lagu ni lah jadi bidang terjun (HEHE)

deaf-angel December 21, 2010 at 9:15 PM  

dod background hitam lawa dod

4 Kay-E December 26, 2010 at 9:46 PM  

merahnye mak ngah.
cantik pengantin :)
bz je achik dila ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts