۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

RE - UNION SAMER 2010

FB menemukan kami semua setelah 25 tahun jauh terpisah sewaktu di alam persekolahan dahulu. Buat pertama kalinya Re-union yang pertama diadakan pada hari ini. Terima kasih pada AJK yang bertungkus lumus menjayakan program ini hingga jayanya. Bermula jam 11.00 pagi hingga berakhir 4.00 petang kami berpisah semula buat sementara waktu. Oh banyak kenangan.......

Amat berbesar hati dengan kehadiran Ustad Jaafar yang pernah menjadi guru warden kami. Ustad ni garang ooo. Kerjanya asyik rotan tapak tangan kami semua yang nakal2 tu (ahak). Dilla hanya sempat setahun jek bersekolah di SAMER ni. Tahun ke 2 di Hisyamuddin SB. Walaupun hanya setahun tapi hubungan kami begitu akrab sekali. Mereka ni adalah perintis SAMER pada tahun 1984. Tahun 1985 baru dilla join disini.

Masa begitu cepat berlalu. Ada diantara mereka yang tinggal di bangi. Berselisih bahu sekali macam perasan rupanya memang betullah realiti itu. Ada diantara mereka di kalangan doctor, businessman, wartawan, beautician. Daten seri pun ada u.....(huhuhu)


Ini lah gang kami yang selalu dikejar ustad kerana tidak mematuhi peraturan asrama (Ahak). Hari ini ustad kembali mengingatkan nostalgia 25 tahun dahulu.


dan inilah wajah geng kami yang cukup cool, Najibah Hassan. Di SAMER hanya setahun seterusnya di Hisyamuddin SB. Gibah seorang wartawan KOSMO. Sempat dilla mms wajah ini untuknya kerana malam ni Gibah fly ke TOKYO bersama Yakurt, domo.



7 comments:

Mknace November 28, 2010 at 7:08 AM  

:):):)
seronokkan dapat join balik kekawan lama

Joop Zand November 28, 2010 at 5:39 PM  

Nice pictures with lovely light and colors.

greetings, Joop

4 Kay-E November 28, 2010 at 10:33 PM  

Achik Dilla..
Lamanya tak jumpa :P

Syok nye buat gathering mcm ni :)

Uncle November 29, 2010 at 8:03 AM  

Seronok gila kalau dapat jumpa kawan2 lama ni...Sampai tak ingat dunia!

☆ lieya latif ☆ November 29, 2010 at 9:54 AM  

seronoknye kak...sure byk cite keluar.....n borak sure non stop punye laaaa....ye laa lame tak jumpe.....

lieyapun sekolahpun ade buat ...tapi tak pegi laa, jauh noo tempatnye....huhuhuhu

kswsk November 29, 2010 at 12:00 PM  

wah..mengimbau kenangan zaman muda mudi ye kak..sure byk gelak jer time jumpa ritu...

deaf-angel November 29, 2010 at 8:01 PM  

baguslah dod ko dapat jumpa budak sekolah lama kan?

aku segan lak nak carik2 kat facebook ni... ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts