۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MAHA 2010

Seawal pagi dah pun sampai kat tapak MAHA. Kul 8.30 pagi tu dah ada kat sana. Takut jem so mmg plan nak gi awai. Breakfast tak lagi kut harapharap kat sana ada tempat makan. Rupanya mmg betul. Usahlah risau datang awal kat sini. Para peniaga dah get ready seawal mungkin. Parking betulbetul mengadap kat PINTU 2. 
Rabbit Farm ni didatangkan dari Broga. Menurut tuan punya farm ni yang kat Bukit Tinggi tu pun adalah kepunyaan sepupusepapat tokey arnab ni jugak. Boleh rasa satay Arnab dan makan terus, aduhai Yummy. Sweet sangat.....6 cucuk 10 HINGGIT.

Ada koleksi kucengkuceng.  Lady, waktu ni ai ingat u:-) Teringat kat Ary & Moly. Kalau lady dtg sini mesti seronok. Ada banyak lagi kuceng yang berbulu comel. Macam harimau pun ado. Cuba tengok kuceng Kacuk yang tak berbulu tu. Weeeee, ngerinya.Kuceng yang tak berbulu ni sesuai kut utk urang sempot2 ni nak bela kekdahnya. Tapi ada sikit2 iras Doggy.

10 comments:

zubye November 30, 2010 at 8:14 AM  

cantik sangat!

dilaOHdila November 30, 2010 at 8:36 AM  

tq zue...
nanti bawak ipan gi sini leh tengok Ikan guppy yg banyak2 tu (hehe)

Fly November 30, 2010 at 8:56 AM  

musim MAHA sekarang yek, last week wife bertugas 1 week kat sana..Anyway photo2 tetap menarik good shot Dilla..

Uncle November 30, 2010 at 12:03 PM  

handsome la kambing tu.....

deaf-angel November 30, 2010 at 7:23 PM  

very nice photos of the ducks dod

Anonymous December 1, 2010 at 2:32 PM  

kat maha,kat mana lokasi haiwan2 ni ye..

dilaOHdila December 1, 2010 at 2:51 PM  

haiwan2 ni kat PINTU 2......:-)

Anonymous December 1, 2010 at 2:58 PM  

oh..ptt aa..sy park kat pintu 1..so tercari2 gak..tp tk tau camne nk cari..dh le pes time g..huhuh..melepas tgk haiwan2..kira kl park kat pintu 2,dekat le ngan tmpt haiwan2 ni ye?

dilaOHdila December 1, 2010 at 3:06 PM  

ya betul. gi kt pintu 2 mmg dekat ngan haiwan tu semua. Kalau pintu 1 tu jauh nak menapak. kat PINTu 2 ni dekat stall food banyak jugak. so kalau time dtg awal pagi senang nak breakfast kat sini.......

E-Marlin December 4, 2010 at 12:35 PM  

beshnya ada macam2 binatang. erk, memang kena naik bas ke dila? jauh ke tempat pameran dari parking keta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts