۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MY WAY

Cool jek wajah MD ni. Hari isnin sambutan Hari raya di PMB. Sekaligus sambutan hari perpisahan buat MD kami yang amat dikasihi. Minggu ni tak sempat nak update blog macam selalu. Hari Isnin terpaksa ambik halfday. Nak berkampong di KLIA pulak. Nasib baik Flight Farah pagi jam 10.30 pagi. Kalau flight petang tak dapat daku nak join sambutan Raya PMB. Ni tengah sebok nak siapkan collage utk slideshow hari isnin ni. My way, the best song. Mesti ramai yang nangis ni...hehehe! 

Schedule hari sabtu Ahad penuh memanjang ni. Pagi ahad ada wedding & petang  Aqiqah di PUTRAJAYA. Insyaallah moga di permudahkan segalanya, amin.


6 comments:

Uncle September 24, 2010 at 11:52 AM  

people come, people go....cepat masa berlalu!!!

FarEast September 24, 2010 at 5:07 PM  

amboi! hope boleh buat org yg melihat slideshow tu meleleh air mata ... mesti best bila kita dpt buat mcm tu ... tu tandanya kita success! hehe

hows ur raya so far? 8-)

hidungberantai September 25, 2010 at 8:48 PM  

salam....lma xmnyapa...huhuhu dah slow ngan blog skang ni...bz bebeno...wah dah smakin berkembang ek..bgus2 n dasat2..ada job kat putrajya ka..leh join..huhuhu..sya dok putrajya nih..join suka2 jer dah lma xamik gambo event nih..

hidungberantai September 25, 2010 at 9:26 PM  

ya ka...sya pun jarang online lani...xdan la huhuhu... ni email
tiflunkhair[at]yahoo.com

deaf_angel September 25, 2010 at 11:33 PM  

dod
takde lagu rock ke?

anyway, gambo makanan2 ples

UIFPW08 September 28, 2010 at 4:53 AM  

So lovely...
Ciao
Maurizio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts