۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GOOD LUCK FARAH

Citacita adalah menjadi satu impian. Realiti menjadikan impian itu menjadi nyata. Alhamdulillah akhirnya a.k.a Farah selamat terbang ke London pada pagi semalam. Queen Mary Hospital menanti anda. Good Luck, Farah!



10 comments:

FarEast September 29, 2010 at 3:06 AM  

good luck juga! hope semua ok ... saya doakan ;)

Uncle September 29, 2010 at 10:56 AM  

all the best and may allah bless you and the rest! belajar rajin2...

atty's September 29, 2010 at 12:04 PM  

gudluck ..farah..

~~Ciklinn~~ September 29, 2010 at 12:48 PM  

tahniah farah.....

deaf_angel September 29, 2010 at 7:40 PM  

wahhh best wishes

tapikan zaman modern ni, no problem la kan nak keep in touch
henpon, internet, surat parcel pun laju jugak...
air asia pun sampai london dah...

dod! ni la peluang ko gi England ambik gambo sambil tengok Farah ni

dilaOHdila September 29, 2010 at 8:24 PM  

dep....
insyallah plan nyear kalau nama aku termasuk maknanya ada pelung nak gi tgok Farah. Ko doakan utk aku skali erk dep, amin

Tq est, uncle, atty, cik lin (onbehalf farah). Farah dah pun selamat sampai. Penat giller katanya...

PINATBATE September 29, 2010 at 11:28 PM  

Tahniah Farah! Semuga cemerlang..
sedih jer tengok muka adik cumil dia mata bolat tu..

KSWSK September 30, 2010 at 12:00 PM  

anak menakan kak dod semua cemerlang2..tumpang gembira n bahagia

Nono Fara October 1, 2010 at 10:10 PM  

Akan ada bakal doctor dalam keluarga. I am so impress! :)

Ruziawati Bukhari October 2, 2010 at 9:36 PM  

good luck farah.. tahniah!

take care ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts