۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Bakal menjelangnya.......

Sana sini berkumandang lagu raya. Sesekali mengimbas kenangan menjelangnya Aidilfitri. Dapat balik kampong merupakan satu pengalaman yang indah kerana dapat meraikan hari yang bahagia bersama keluarga. Yang beraya di luar kampong adakala terasa agak buhsannya juga. Suasana tidak sama sekali. Tapi apakan daya .....begitulah saban tahun. Bila sesekali dapat menikmati suasana kampung macam ni terasa syahdunya. Bilang lah jari lagi berapa hari kita nak sambut hari lebaran ni. Mesti ada yang dah packing nak balik ke kampung halaman. Selamat jalan dan doaku moga allah sentiasa melindungi perjalanan kalian semua.

Oh... gembira
Rasanya hati pengembara
Dapat pulang
bersua dengan yang tersayang

Bersyukurlah
Pada Tuhan yang Masa Esa
Dapat kita
Merayakan bersama-sama

3 comments:

Lady of Leisure September 4, 2010 at 11:25 PM  

dila, syahdunya tengok pelita dengan ketupat tu./.. rindu kat mak ayah di kampung tsk tsk tsk

zAnNa@mAMaBaTriCE September 5, 2010 at 10:07 AM  

salam
mood raya dah datang kan...
mana yg jauh di perantauan...sure dah tak sabar nak balik kampung berhari raya bersama keluarga...

cantik2 gambar....

FarEast September 5, 2010 at 4:46 PM  

tak sabar nak balik kampung kedah raya nanti and shoot mcm kak dila buat gambar kawasan padi tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts