۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BBQ NIGHT

6 comments:

Lady of Leisure August 3, 2010 at 4:44 PM  

uish ayam percik tak tahan nengok sib baik bukan bulan posa lagi.. :D

☆ lieya latif ☆ August 3, 2010 at 8:56 PM  

huiiii bestnye kak dod.....bukan setakat BBQ...pecal pun lieya nampak tuh....adoi....terliur tau...org johor lagi2 jawa cam lieya ni bukan leh nampak pecal......cepat meleleh heheheeheheh.......

seronok tgk budak2 tu mkn....brownies pun look yummy.....

4 Kay-E August 3, 2010 at 10:19 PM  

Dila,
sedapnye tengok ayam percik tu... tu belum masak lagi..
Kalau dah siap utk di ngap, mesti lagi terliur...

*Bila kita nak jumpa ni???

deaf_angel August 4, 2010 at 6:58 AM  

dod nice photos tapi yang kacang panjang tu is extra nice

en_me August 4, 2010 at 4:40 PM  

mangan kacang ijo kaya akan mineral, dalam 100 gramnya mengandungi potasium.. ehehe

KSWSK August 5, 2010 at 10:30 AM  

sedapnya kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts