۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PLANNING

Plan pagi ni nak gi PUTRAJAYA. Nak servey prop untuk shooting family Potraiture esok pagi. Harap² cuaca baik dan baik selalu sampai esok pagi jugak lah hendakNya. Amin....
Tengah tunggu cik syidah & Cik Uyie. Mesti tengah sedapsedap zzzz sempena hari cuti. Hari ni patut kerja ganti tapi dah siap apply awalawal. Tq Capt atas approval permohonan cuti kali ni (hehehe). Petang ni nak terus pergi Bon Odori festival. Tak sabar nak pergi nih.......



1 comments:

Nuridah July 17, 2010 at 10:02 AM  

Salam pagi dilla,

dilla sibuk ya? knur kan kalo masuk sini
mesti mcm org buta teraba2...hehe...

shoutbox dilla dah discard erk? Photoshot
dilla mmg vogue...akak suker nengok tau...
kalo dekat boleh belajar ngan dilla kan..hihi.

Happy weekend to u...have a nice day dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts