۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KERISEK

Kerisek selalu dikaitkan dengan masakkan melayu kita. Nak buat rendang mesti ada kerisek, baru power. Pilihan jenama kerisek yang berbagai dalam pasaran. Pebret kerisek waktu masak adalah Kak Ton Kerisek dari penang. Dari zaman kerja kilang dulu memang suka kak Ton punya produk ni. Tapi entry kali ni bercerita tentang Kerisek milik NANA JANGAN LUPA LYRIC bertempat di mana lagi kalau tak di bangi ni. Hasil usaha lupa Lyric Nana dapat membuka restoran miliknya, tahniah. Mudamuda dah berkecimpung dalam dunia perniagaan buziness makanan yang menjadi saingan hebat di Bangi ni bak ala ala Food paradise ni. Apa pun moga Nana success dan kekalkan lah apa yang ada moga peminat JJCM tidak kecewa selalu.

 Nana (kiri) & Anna .....

Nampak tak no 16 tu? He he he. Mana mana pasti aku cari no ni.

 Nasi Ayam pun ada.....

Terjumpa pulak opismate aku kat sini, hehehe. EE & Family

Cik Nana de' Owner.

 Trademark Kerisek.....

8 comments:

deaf_angel July 22, 2010 at 6:24 PM  

very nice..

dod ko bukak la kedai makan jugak dod, tiap2 hari ko bleh snap gambo makanan dod

dilaOHdila July 22, 2010 at 7:11 PM  

tq dep...
tu lah kalau aku dpt tgok food macam ni
mahunya entry blog aku penuh ngan food photo sajek

Lady of Leisure July 22, 2010 at 11:15 PM  

orang diet kalau masuk sini sure tergoda habis.. hehehe

::Mamalyna:: July 23, 2010 at 9:16 AM  

dila, kat mane kerisek nie..kat area bangunan paparich tue ke?

dilaOHdila July 23, 2010 at 10:04 AM  

OOo lupa mamalyna..
kerisek ni kat barisan MOHDCHANABDULLAH chinese food restoran bangi tu

Anonymous July 24, 2010 at 12:46 PM  

tq kak dilla for the update...very nice pic...jemputla dtg semua...nanti sy bagi discaount kaw2 punye..heheheh -nana

Anonymous July 24, 2010 at 12:47 PM  

but ade pembetulan cket..nana JANGAN LUPA LIRIK la kak dila..bukan nana LUPA LIRIK..:)

dilaOHdila July 24, 2010 at 2:13 PM  

hahahha nana, sorry. nanti kak dilla betul kan erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts