۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FLORIA PART ii

Teruja bila baca info BON ODORI FESTIVAL ni. Tiap-tiap tahun rakyat jepun yang ada di Malaysia ni akan merayakan hari festival mereka di Matshushita Stadium Shah Alam. Insyallah di panjangkan umur nak pergi jugak lah melihat kebudayaan mereka dari dekat. Ianya memang di buka pada semua rakyat Malaysia yang ingin melihat lebih dekat lagi kebudayaan jepon ini. Thanks pada Kak bed atas info yang di beri. Teams dilaBangi sudah bersedia untuk menuju kesana nanti (hahaha) x sabar ni. Memandangkan masih lagi di aroma flora maka entry kali ni nak menghabiskan tentang Floria di Putrajaya. Untuk tatapan semua sahabat blogger yang di kasehi.....

Kalau dah minat.....



3 comments:

Lady of Leisure July 15, 2010 at 8:55 PM  

mak ai panjangnya lensssss... hehehe

en_me July 16, 2010 at 9:43 AM  

memangla orak ketemu, haku lungo FLORIA wes bengi.. ihihi

dilaOHdila July 16, 2010 at 10:06 AM  

Patut lah orak cetok yo (haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts