۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FLORIA 2010

'Selamat datang ke FLORIA Putrajaya. Masih ada lagi waktu untuk mengunjungi kami disini hingga 18 july ini.' 

Kata-kata ini barangkali yang diucapkan oleh si badut tadi. Bila dah ramai umat saya jadi tak concentrate apa yang diucapkan. Cuma sipisipi suara tenggelam timbul yang kedengaran.


12 comments:

@MinDo Torres July 11, 2010 at 8:40 PM  

Fuh!Shantek...

dilaOHdila July 11, 2010 at 8:48 PM  

hahaha tq MINDO:-)

Lady of Leisure July 11, 2010 at 11:37 PM  

hui terbeliak mata tengok pic2 bunga ni dilla.. sangat cantik... memang snap terus jadi gini ke dila? atau boleh pakai software untuk cunkan pic?
kalau pakai software, software apa ye kalau tak keberatan hehe..

dilaOHdila July 12, 2010 at 5:18 AM  

sayang lady...
ni aku blend ngan Lightroom tu
untuk tambah color & bright:-)

☆ lieya latif ☆ July 12, 2010 at 8:33 AM  

cantik gile kak dod....lieya tak pegi pun ....tingin nak gi gak tapi tu ar, byk nooo hal lain ....tgk pic akak ni pun dah rase cam pegi...silap2 pic akak lagi cun dari bunge real kot heheheeheh.....

huh, kan best kalo sekeliling umah penuh bunge camniiiiii....

dilaOHdila July 12, 2010 at 8:38 AM  

Lieya...
bunga ni lawo sikit sebab kak dilla sapu ngan BAJA MARY KAY, lieya (hehe)
** Org ramai bila gi weekend. gi jek weekday, lieya. boleh feeling2......

Lady of Leisure July 12, 2010 at 11:13 AM  

lightroom tu apa kebendanya dila..? sorry aku ni lambat pickup skit..hihi

Lady of Leisure July 12, 2010 at 11:14 AM  

jap jap lightroom ni software ke dila? boleh donlot free dari internet ka?

dilaOHdila July 12, 2010 at 11:59 AM  

lady....
lightroom tu leh dload tapi 30 ari jar
psstt)))) aku beli pirate jar

deaf_angel July 12, 2010 at 6:02 PM  

well done dod..
aku cuba nak tangkap skill dari nengok foto2 ko ni

dilaOHdila July 12, 2010 at 7:34 PM  

tq dep....
moh ler kita tangkap samasama....
aku pun amik skill dari Photography jugaknya (smile)

aNa d'sKoDenG July 21, 2010 at 9:59 AM  

cantek..cantekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts