۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SALAM HARI AHAD

Salam hari Ahad. Plan hari ni tak kemana pun. Maklum hujung tanduk jadi batas perjalanan ada yang tersekat buat sementara. Cuma pagi ni nak buat housekeeping. Banyak tempat yang dah berhabuk. Kalau tak larat guna sapu terpaksa guna vacuum. Almaklum acik ni sempot. Tak boleh kena habuk sikit. Nanti silapsilap munyik violin dalam amplifier Yamaha acik ni.
 

4 comments:

Fly June 20, 2010 at 8:01 PM  

salam, Riak air tu smart..:)

Nono Fara June 20, 2010 at 11:10 PM  

Esok dah hari Isnin. Hopefully takde yang Monday blues ye. :P Saya masih cuti lagi yey!

Anyway, gambar bunga2 tu sangat lawa. Tone sangat menawan hati! Gambar yang last tu pulak mmg debomb!

Lady of Leisure June 20, 2010 at 11:36 PM  

bunga matahari tu geram lady tengok.. dok cari biji benih ni heheh

☆ lieya latif ☆ June 21, 2010 at 9:14 AM  

cantik kak dod!!!

ahad ari tuk rehat2....sebab soknye kene keje huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts