۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OH MONDAY

Hari ni hari isnin. Ibu segala permulaan hari. No monday bluess (hehe) . Cuaca kat bangi mendung. Oh dah hujan rupanya. Minggu ni nampak gaya mmg ada agenda yang menyebukkan. Insyaallah Sabtu ni plan nak gi outing ke Melaka. Balik hari jer. Dah lama tak  gi jalan jauh ni sejak balik dari Cherating hari tu. Hari ahad ada futsal tournament KSRPMB.  Semua staff PMB akan berhempas pulas untuk mencapai kemenangan. X sabar nak tunggu hari ni & Isnin pengsan....

Dia bakal menyambut kedatangan pengunjung ke Melaka.

Jonker Walk yang pasti harus dikunjungi kalau sampai ke Melaka nanti.

Ada sesuatu yang nak di cari di Melaka nanti. THOUSAND FLOWER GARDEN (Taman Seribu Bunga).


10 comments:

☆ lieya latif ☆ June 21, 2010 at 11:24 AM  

monday yg sentiase diblueskan heheheeheh....

cantik la kak dod pic tu...putik bunga kan......

PINATBATE June 21, 2010 at 12:14 PM  

huh!akak terkojuit nengok gambar BOYA pagi Isnin..!

~~ciklinn~~ June 21, 2010 at 12:27 PM  

lin kat umah pun monday blues kak.. hahaha

dilaOHdila June 21, 2010 at 12:50 PM  

Salam lieya
Putik munga yang baru nak mekar. mesti terkejut tuh ada kilat kat depan (haha)

KAK PINT
ojo wedik lah
kuwi boyo mangan magee ayye
orak mangan uwong (hikhik)

Cik Lin
kat umah monday bluess gak ke. sama2 ler kita.

Nono Fara June 21, 2010 at 1:48 PM  

Last pergi Melaka February 2009. Best! Banyak benda menarik boleh digambar... :)

Taman seribu bunga. Saya tak pernah dengar. If sapa2 yang gemar macro tu tentu heaven kan!

Satu tempat yang saya nak gi outing2 nie. Perak & Penang!

Gambar macro akak ambik superb la! :)

Gambar last tu pulak, akak main dgn texture ke, tambah grain?

illa June 21, 2010 at 3:45 PM  

Salam...meh datang ke melaka...tmn seribu bunga mmg cantik tuk bergambar...hee3 jgn lupe tepi sungai melaka yer..

Fly June 21, 2010 at 5:04 PM  

yang pastinya banyak gambar2 yang menarik akan di upload nanti tu..:)

Lady of Leisure June 21, 2010 at 6:06 PM  

mak aii seram tengok gigi buaya tu.. gi melaka jangan lupa try asam pedas best..
:)

Idida Aziz June 22, 2010 at 9:37 AM  

sib baik la hrni dh selasa...hehe....

deaf_angel June 22, 2010 at 4:51 PM  

dod dah berapa tahun aku tak gi melaka dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts