۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

500GB

Gadget baru untuk backup kerjakerja dilla di alamaya. Hard disk drive yang lama tu seperti tidak dapat menampung semua yang ada. Terima kasih pada En Arip yang memperkenalkan MAXTOR untuk dilla. 500GB hanya Rm250 sahaja. Puaskan......

 Dilla try guna RAYNOX with 35mm untuk closeup......(availablelight)

7 comments:

hidungberantai June 13, 2010 at 8:44 PM  

salam...lama xmncoret kat sni huhuhu..jrg amik gambo n jrg update blog skang just main fb ja huhuhu..kalu ada fb add la ek...wow 500gb tuh..emmm byk hasil nampak..bla la nak mrasa org blanja nih huhuhu..profile pun dah lain ek..bgus2 teruskan usaha...
la ym kna hack ka pastu wat akaun bru ka mcm mna..nnti add la blk..

dilaOHdila June 13, 2010 at 8:54 PM  

HK..
tq. aku blom buat acct yahoo lagi.
nanti kalau dah buat baru ku bagitahu erk...

cikbedahlaser June 14, 2010 at 8:39 AM  

waaaaa...
aritu sy baru beli 500g...
179rm...
brand buffalo....

kaler putih... hahahaha

dilaOHdila June 14, 2010 at 9:12 AM  

hahaha Murah giller tu kak bed
ni kira mahei ke, jadilah labu

☆ lieya latif ☆ June 14, 2010 at 9:21 AM  

fuh kak dod 500gb....mmg puas hati....best tu....sesuai ar ngan kak dod yg selalu main ngan gambar2 nie.....

en_me June 15, 2010 at 4:30 PM  

lebih mantap.. kebetulan me pun baru beli 1 TB jenis WD.. harga RM314 jer.. ehehe

deaf_angel June 16, 2010 at 5:54 AM  

dod, zaman muda2 dulu aku kerja kilang maxtor dod

skarang maxtor pun dah kena makan ngan seagate dah.

masa dorang tutup, berapa ribu ah kat spore hilang kerja tu jam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts