۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Rombongan Cik Kiah

Bila sebut rombongan Cik Kiah rasanya macam ni lah gayanya. Teringat masa zaman mudamuda dulu ikut rombongan bas sekolah. Mestilah seronok dan riuh rendah suasana ketika itu. Kali ni dapat berpeluang naik bas untuk mengiringi penganten ke JB. Seronoknya tak terkira. Macam nak gi shoppingshopping pulak erk. Bertolak dari Bangi jam 8.30 pagi hari Sabtu. Alhamdulillah bas disponsor penuh oleh En Jalli. Bas UITM beb. Perjalanan yang agak lama memandangkan cuaca tak berapa sihat dan hujan disepanjang perjalanan.

Sampai jugak akhirnya, alhamdulillah. Semuanya menginap di Seri Malaysia kecuali acik & Uncle Rahman group duduk di Ajmain Chalet di Kulai. (Ha ha ha malam tu ada org lapor yang duk kat Seri Malaysia)

Majlis sanding keesokkan harinya di Dewan Sri Tebrau.

3 comments:

Lady of Leisure May 26, 2010 at 5:28 PM  

amboi dila gambaq bas pun lawa aihhhh
meh ajaq lady dila.., hehehe

deaf_angel May 28, 2010 at 9:31 AM  

kelakar post atas ni..

dod ko snap apa pun lawa ah, cewah.

oi dod, aku tiru dari ko taruk benda flickr tu kat blog haha.. makin berseri2 la blog aku haha

Uncle May 28, 2010 at 10:31 AM  

Cantik semuanya. Gambar cantik, pengantin sama2 cantik....set up pun cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts