۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HAPPY BIRTHDAY......kakram, Alynne & Kyra

Lunch hari ini finance dept mengadakan makanmakan bagi meraikan birthday rakanrakan opis yang menyambut pada April & May bulan ni. Setelah dana dapat dikumpul maka hari ini baru lah dapat dilaksanakan. Janji nak buat minggu lepas tapi memandangkan chef catering kami yang begitu busy membuat tugasan untuk dept yang lain maka kami semua sabar menanti. Menu macam biasalah kak ram tukang order.  
Frame hadiah dari kami. Moga semua happy dengan LO idea dari dilabangiArtwork. 

5 comments:

atty's May 18, 2010 at 3:43 PM  

selamat hari jadi pd yg sambut besday ..semoga panjang umur murah rezeki.

deaf_angel May 18, 2010 at 5:59 PM  

dod aku suka nengok fotos ko yang 'retro' tu..

especially yang post budak tecit tu, 2nd from top

Uncle May 18, 2010 at 8:55 PM  

Dear Dilla.

Uncle tumpang nak ucapkan happy b'day pada semua yang menyambut harijadi.....

rahim May 19, 2010 at 7:06 PM  

Those B&W..just focussed on the subject.. you always give me a surprise on setiap kali dtg sini.. :)

rahim May 19, 2010 at 7:07 PM  

Selamat hari jadi Dilla.. ngape dlm FB xprompt harijadi dilla? semoga panjang umor, murah rezeki & berbahagia selalu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts