۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BANGIOHBANGI

Rindu kat rumah bangi. Har har ha! Baru sehari tinggal bangi dah rasa rindu. Tak senonoh ajer kan. Ni dah habis kenduri wedding Ael maka kenalah balik Bangi. Esok dilla masih cuti lagi mengalahkan Ael & Ruzen cuti lak kan (hahaha). Ada banyak benda nak buat ni. Sementara tunggu my sis dari dewan Mega Kristal tu update lah blog kejap. Photog Ael wedding kena edit dulu. Ni diantara photog yang terdahulu, Aca Aca! Aliesya dah pandai cakap dah. Banyak mulut. Suka dengar Aca sembangsembang Mak Alang. Macam urang tua petahnya.

 Insyaallah blog akan diupdate nanti. Ni diantara view majlis wedding Ael di Kole Selangor. With Lovely untie & Uncle.
Disekitar outdoor Ael & Ruzane

1 comments:

☆ lieya latif ☆ May 31, 2010 at 9:15 AM  

cantik kak dilla!!

mao tak penat....walau pun bukan kite yg pengantin, tapi dok kat kenduri kawin ni mmg lotih.....

tapi best gi kenduri kawin nie...dpt makan nasi minyak....my peberet tu....hik hik hik asek ingat mkn jek lieya nie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts