۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ASAM PEDAS LINDA ONN

Balik dari outing hari tu singgah Lunch kat rumah makan LINDA ONN. Oh ini asam pedas rupanya. Susun atur restoran ni menarik jugak. Ramai warga asam pedas yang berkunjung ke sini. Oh lupa nak bagitahu lokasi ni dimana. Berhadapan dengan Tesco Ampang.



10 comments:

tunbegia May 7, 2010 at 11:49 AM  

sungguh pedes, sepedes lidah gituh, oops

salamm,

dilaOHdila May 7, 2010 at 11:55 AM  

salam kang TB
pedes mbangget lah. Illatey mesh arep peddot

☆ lieya latif ☆ May 7, 2010 at 12:00 PM  

lieya penah mkn nasi ayam die jek kak dod....asam pedas dari sehari2 ke sehari nak try tapi tak gi2 lagi....

tgk pic kak dod ni mmg terus rase nak pi mamam jek heheeheheh

dilaOHdila May 7, 2010 at 12:15 PM  

hahaha Lia...
kemecer kan. tapi mahal lah makan sini. sempoi2 lauk pun herege tu yg tak leh tahan

Lady of Leisure May 7, 2010 at 2:49 PM  

sedap tak?

dilaOHdila May 7, 2010 at 6:58 PM  

lady paling sedap cucuq kuduq tu. yang lain biasa jar......

Uncle May 7, 2010 at 9:03 PM  

Dear Dila.

Alamak dah dekat la tu dengan rumah Uncle..

deaf_angel May 7, 2010 at 10:47 PM  

dod,
apa maksud ko " ni asam pedas rupanye "

aku selalu fikir, nak rasa makanan melayu mesti paling best kat S'pore & Johor

kalo selain tu, weak la dod, tempat lain mamak conquer.

dilaOHdila May 8, 2010 at 5:22 AM  

dep...
setengah asam pedas tu aku tengok ada yang likat, pekat. Tapi asam pedas kat LINDA onn cayor tapi podeh.

OOO uncle...dah dokek ko? hehehhee

GhOsToNe May 8, 2010 at 9:51 AM  

wah..cam besh jewk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts