۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

THe life OF BIRDS

Petang ni jam 4 dilla nak kena gerak ke Bowling tournament. Aku tak main pun so jangan lah harap nak menang erk (ahak). Kalau main pun bola asyik masuk longkang jer. Melainkan bola tu jatuh ke belakang bila lontar aku selalu dapat STRIke! Tapi sapa yang berani nak lontar ke belakang. Silapsilap kena urang mahu pecah pipi. Petang ni ada tournament Bowling under Club PMB. Dah lama club PMB ni tak jalan. Untuk tahun ni kena lah aktif semula. Persediaan dilla hanya utk batery charger segala bagai yang berkaitan dah completed semua. So petang ni sampai malam lah berkampong kat sana. Tapi sebelum tu sementara menunggu batery charge ni tetiba ada pulak bunyi bising kat belakang bilik dilla ni. Intai kejap. Ermmmm dah tahu dah. Kalau ada betik masak selalunya macam ni lah. Semua sedara pakat rewang kat pokok ni. rezeki jangan di tolak walaupun BeTIK sebijik.


6 comments:

Niza et Sofia April 11, 2010 at 5:00 AM  

Salam, lama x singgah blog Dilla, sorry ek... mcm busy je saya ni kan hehehe, jgn marah ye Dilla, apa2 tetap ingat ngan member FP semua.. jarang merayap kat FP sejak aktif FB, kalau ada nnti Cik Dilla add kita ye niza_razak(at)yahoo.com
Seperti biasa, gmbar2 Dilla mmg sentiasa cantik, suka gmbar burung2 tu...

eynda April 11, 2010 at 6:28 AM  

Susah tak nak snap gambar burung...kena guna lense yg zoom dari jauh ke??

☆ lieya latif ☆ April 11, 2010 at 1:14 PM  

cantiknye kak dod...burung tu pun kemain lagi posing....tgk kak dod hale kamera....tak plak lari yeak....hik hik hik.....


juare longkang ke kak dod...eh takde laaa....mesti tera tu.....heheheeh

hidungberantai April 11, 2010 at 10:42 PM  

nice...leh ajar tak nak amik mcm mna...;)

dilaOHdila April 11, 2010 at 11:04 PM  

salam Niza....
alahai rindunya kat Fea. udah besar anak dara itew. Miss u babeh!

Nyda
ni dilla guna lens 70-300.
Burung ni peka pada bunyi. Kalau nak kira jauh gak dari pokok ketingkap bilik dilla ni. Bunyik shutter tu dia pun dah paling2 kepala taw, macam taw2 jek

dilaOHdila April 11, 2010 at 11:05 PM  

Tq lieya...
dia x lari sebab tak nampak kak dok kut (hehehe) tapi bunyik picit2 kamera tu dia macam taw.....


HR...
aouting nak gi FRAzerHills insyallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts