۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

D' SANUSA UNPLUG

Teruja bila mendengar dinner Kapten Fuad d' Tasik malam tadi. Bila melihat video di sony erickson tu terpikir pulak tak pernah rasa makanmakan ada urang menyanyi disebelah. Petang tadi call Uyie & Shidah nak ajak depa makan kat sini malam ni. Alhamdulillah talian hayat masih ada. Lepas maghrib kami pun sudah berada disini. Terhibur dengan lagu yang disampaikan. 

D'Tasik ni kat belakang Masjid Uniten. Didepannya ada food court yang besar tu. Bila malam ramai orang kat sini. Nak kata sedap ada lah kut yang boleh dicop sedap. Tapi nasi goreng yang kita orang order malam tadi tertumpah lori Garam agaknya. Sabor ajer ler....

Lagulagu yang dimainkan oleh D'Sanusa ni best jugak. Lagu wali TU AKU SUka mbangget!! Muzik yang tersendiri dan yang pasti tidak Sumbang. Unplug...layan jek.

 
Kupukupu malam (ahak)

 

2 comments:

deaf_angel April 10, 2010 at 11:40 AM  

hi dod amacam?

ah ah dod, ko should go for more live band performance nye shooting

double trouble 1st may nanti si Search & Wings ko gi depan stage la petik

dilaOHdila April 10, 2010 at 11:57 AM  

hehhehe DEP...
mana aku nak gi tu wei....
tapi kan teringin gak nak try shoot Live band ni
hang ada pgalaman gak kan, nak IKUT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts