۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Aduh Lapor

 
Tak jauh dari Tanah rata tetiba kereta Syidah berasap. Maih aih cuak giller nih. Nasib di lereng ni ada area besar sikit nak park de car. Jam dah menunjukkan pukul 4 petang & hari ahad pulak tu. Mana ada workshop bukak time nih. Alamak semua mati kutu. Punca tak dapat cari lagi. Masaalah ni samada radiaotor bocor atau air kering. Nasib ada kawan Syidah dok dekat Tanah rata ni. Dialah yang datang tengok selepas ada cina Tua Towing tu nak paw kita orang.  Dah selesai semua kami pun mulakan perjalanan semula & cari tempat nak soru. Uyie mesti nak pekena nasi jugak. Sian muka semua dalam dilema...he he he!

 

Destinasi terakhir sebelum balik KL. Ada pesanan untuk mencari asparagus. Puas tanya kat kedai sayur ni semuanya kata tak dek. Ada yang kata tak dek musim. Aduhai.....rasa bersalah jugak kalau tak dapatkan pesanan dari orang yang berkehendak ni. Ku gagahkan jugak merayap ke merata kedai. Alhamdulillah akhirnya dapat jugak. Rasa puas hati untuk memberikan senyum kepada si pemesan ni. Gambar ni ada yang tak clear sngatnya. Since Flickr acct ni ada problem terpaksa guna imajeshack.


Waktu ni terbayang pada ARNAB yang punyai GIGI yang panjang tu......

 
Ha ha ha! Ingat yang terlast visit. Rupanya ada lagi se....ondeway nak turun ada pulak Flora Nursery ni. Uyie kata nak cari bunga lily nak letak dalam bilik mesti wangi. Sudahnya bunga Lily tak ade aku yang beli. Beli lah bunga kekwa yang harum ni utk my sis. Sukanya diek....




1 comments:

Uncle March 7, 2010 at 5:35 PM  

Salam.
Uncle pun selalu jugak pergi mengurut. Tapi kat sini belum pernah try lagi. Kaki rasa nyut2 sebab tiap2 hari dok ronda sakan! Heh3...nanti balik sana bolehlah try!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts