۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DESTINATION

 
 
 
Koleksi album dilla yang lama. Dilla perbaharui dengan tone yang baru. Ada banyak lagi view yang menarik kat sini. Tunggu dilla edit dulu erk.... 

 


9 comments:

tunbegia February 11, 2010 at 11:22 AM  

nengdi iki,

salamm mbakyu,

dilaOHdila February 11, 2010 at 11:50 AM  

salam TB...
iki nang Chino

MsCinderella February 11, 2010 at 12:09 PM  

teringat aih dulu aku p HK..tempat dia mmg best tp ada gak benda yg slack...huhu....

dilaOHdila February 11, 2010 at 3:32 PM  

salam cin...
Hajat nak jumpa Jay Key Change ka (He he he)

Fly February 11, 2010 at 10:08 PM  

salam Dilla, apa khabar? harap2 sihat lah yek.. Sory ye lama x lawat blog Dila ni. Lately sibuk sangat, sehingga rasa xde mood nak update, skrg dah ada ruang nak berblog..anyway nampak ada perubahan yang mengagumkan pada foto2 Dilla..Syabas

4 Kay-E February 11, 2010 at 10:31 PM  

salam dila,
lama tak nampak si kembar.. rindu kat diaorg :)

Lady of Leisure February 12, 2010 at 12:35 AM  

dila ajarlah daku nganbik gambar hehe

Helmiyani February 13, 2010 at 9:00 PM  

dilla, yang ni hang pi bila? terer aaa hang edit skang.. dahla gambar mmg cun, tambah hang edit lagi melecunggg la! :D

dilaOHdila February 13, 2010 at 10:05 PM  

ni last year punya family trip Nunu...
aku buhsan tarak gherja apa
dok belajaq edit ni hah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts