۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Sweetday


Morning everyone. Pagi ni dilla ada class. Nanti ada cerita kita sambung balik erk.

 

 

Hari ini dilla tak banyak sangat buat editing. Hanya beberapa keping dari foto-foto lama. Adakala boleh jadi fenin edit banyak-banyak ni. Mata pun leh jadi berpinor dibuatnya. Pada cheese ni dilla suka pada color. dilla suka pada tone color (striking). Pada lightroom ni kena banyak menggunakan manual. Adjsut color dari satu persatu. Memang agak merumitkan tapi menyeronokkan.



 



 



 


8 comments:

deaf_angel January 23, 2010 at 12:35 PM  

lawa giler dod.. huhu
cam national geographic magazine wooo

dilaOHdila January 23, 2010 at 12:54 PM  

Ha ha ha dep...
semua aku treatment guna lightroom

☆ lieya latif ☆ January 23, 2010 at 8:56 PM  

waaaahhh....cantik sangat kak dilla.....terang n cantik.....teruja lieya tgk...

dilaOHdila January 23, 2010 at 9:15 PM  

salam lieya....
tq. photog lama ni lieya :-)

PINATBATE January 23, 2010 at 11:51 PM  

dasattt...dasatt...

E-Marlin January 25, 2010 at 1:15 PM  

dah lama x masuk blog awak ni...terkedu jap tgk gamabr2 awak.... makin mantap gambarnye.... x jemu tgkla....

nurarinab January 25, 2010 at 3:33 PM  

nice..nk tanyelah..mcm mn u bole upload gmbr bsr mcm tu eh??

dilaOHdila January 25, 2010 at 4:08 PM  

salam kak pint, erna.
ni semua photog lama lah lin
dilla edit jek semua ngan tone baru...

Nura...
cuba setting kat LAYOUT tu dulu.
ada tak semua Layout boleh isi gambar besar. Pilih layout yg bawah skali (x silap)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts