۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Sekilas ucapan pagi


Salam pagi. Moga hari ini mendatangkan seribu kebaikkan buat kalian semua.


Koleksi lama waktu di Admiral COVE Pd. Nak bagi kelainan pada mood Tone.
Setting guna Lightroom Beta3.

 
 




7 comments:

FarEast January 13, 2010 at 10:24 AM  

selamat pagi juga pada kak dod ... semoga kita semua dilindungi dan dirahmati Nya ;)

dilaOHdila January 13, 2010 at 10:48 AM  

tq fareast...amin
dah lama tak nampak fareast kat sini
mesti busniness Juta2 tu (ha ha ha)

deaf_angel January 13, 2010 at 3:20 PM  

dod ni ko print cam buat kad besday ke, kad raya ke,
lawa ah... tak rock, tapi lawa.

dilaOHdila January 13, 2010 at 6:15 PM  

aku pernah buat print LO ni dep..
buat poscard (ahak) tak yah beli dah

Portdy January 13, 2010 at 7:01 PM  

tengok gambar potosut hang ni kan dill, mesti aku teringat lagu2 rock haha!

untuk pix ni aku teringat lagu "whats the story morning glory- Oasis"

Lady of Leisure January 14, 2010 at 1:03 AM  

geram tgk pic2 dilla...

Helmiyani January 15, 2010 at 2:52 PM  

menitik ayaq liur aku tgk gambar2 hang ni dilla.. lama aku tak masuk, sekali masuk terus rasa teruja.. skill ko mmg makin mantap! good day my friend!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts