۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Mes ames

Dah lama x jumpa kawan2 lama ni. Last sekali masa outing dekat zoo arituh. Pensel, ,mira
kak bed ni kami sempat sama-sama turun padang outing bersama abang meor. Mayb masing
masing sebok dekat FB gamaknya kut.


Uyie & shidda adalah teman outing dilla. Insyaallah pada 27 dec ni kami akan pergi ke
Pulau Ketam untuk fototalk. Bayaq rm40 hinggit dapat tshirt free lagi. Tak sabar nak
tunggu hari lah pulak. Bukan apa kalau dah pergi ramai2 ni ada sedikit rasa seronok.
Jumaat ni cuti lagi. dilla & Uyie nak buat food photography untuk restoran milik sis
Uyie di Putrajaya. Mudah2an ianya berjalan dengan sempurna hendaknya.

Ni photog candid orang jepong. Ada terdengor muinyik harimau. Jenuh cari pusing keliling 
x jumpa-jumpa. Dengan panas terik kami rehat2 dulu. Sambil tu dapat satu shoot candid ni.
























Hello abang syrup laling - kak bed



Kita minum dulu - MiraJohar. aku rindu dengan suara mirajohar ni. Pencetus
ceria dalam outing kami. Adelina anak comey baju biru. Doter sitione yang tengah
naiknamanyadipersadaCANON ni (he he he)



Ni specis burung gamaknya. Banyak tu memang banyak. Kalau nak rasa duduk sehari
didepan tasek ni boleh leka dibuatnya.

 

 



7 comments:

Gieyana December 22, 2009 at 10:43 PM  

dila..cung ar photo ko...comeyy siut!

dilaOHdila December 22, 2009 at 10:49 PM  

Tq gieyna....
aku main ngan photoscape jek ni
xplore tak habis.....ahak

cikbedahlaser December 23, 2009 at 8:39 AM  

heheheh bz kat fesbuk ehh.,...
hahahahha

sy x g r pulau ketam...
rugi lak rasa nye...
nak g...shrf wat muke lak....
so x g le gamak nye....

dilaOHdila December 23, 2009 at 11:21 AM  

alahai cik bedah
kalau tak boleh follow kan
Jumaat ni nak ikut tak
jom gi PUTRAJAYA

cikbedahlaser December 23, 2009 at 1:07 PM  

jumaat ni insyaallah ada d putrjya...
kak dod nk kmana jumaat
xtvt pe

dilaOHdila December 23, 2009 at 1:26 PM  

Jumaat ada food photography
kak dilla ada guide uyie utk shoot kat food court sis Uyie kat sana.....
kalau nak follow jom aaaa. nanti calling2 erk

khaL_eLLa December 23, 2009 at 3:39 PM  

cun ah gambar2 sis ni.. huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts