۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

LAKETOWN

Tengok title macam nak gi berkubang jer kan. Balik dari Kulai tidor sekejap. Isnin pagi nak
kena gerak pergi Laketown pulak. Bukan nak mandi manda lah. Perjalanan yang begitu
cepat. Driver bawak keter macam nak gi F1 jer, ikut kan ajerlah. Janji selamat sampai.







Ekcelli kedatangan ku kesini bukan lah nak mandi manda. Bila masuk laketown ni dah
terbayang dengan haru biru suasana yang best macam kat Sunway tu. Tapi benornya kan
dilla pergi hantar untuk orang berubat mata. Kita sekadar ikhtiar. Mudah2an cepat sembuh.

Melalui kawasan padi ni teringat aku pada kampong halaman. Bestnya duk kampong.

Kalau dapat shoot kat Bukit Merah tu mesti bestkan. Tapi tempat yang dituju
bukanlah kat situ. Daripada kosong biarlah ceq shoot batang pokok ni, jadilah.
Tapi dilla ada model yang selalu follow kemana dilla pergi. Panjat lah pokok tu.
Mesti rindu dengan suasana kampong agaknya kan.






2 comments:

cikbedahlaser December 22, 2009 at 12:41 PM  

ehh cntik r mood gmbr kak dod...
dah tukar...
cane ekk nk setting gini...

g mana?
bukit merah ke?
owhh sy bru blk dr sana...

penat nyeeee sampai demam

dilaOHdila December 22, 2009 at 2:28 PM  

salam cik bed
aku tukar tone
adjust + & -
selalunya dari bright tu aku kurangkan sikit
ni guna Pcape saje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts