۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Theme.....















Saturday was scheduled as a day of work. Remembering the old school days. Saturday came the day be working just sounds awkward.What to do. Kena lah datang jugak.Dalam bulan december nanti kita orang akan cuti panjang. Production shutdown sampai lah cristmas mari. Tapi hari ini aku ambik halfday. Dah janji dengan kawan-kawan nak pergi outing lagi. Dia orang ni dah excited giller nak pergi. I expect good weather untuk petang ni. Kalau hujan alamat lah. Aku nampak cuaca kat luar sekarang ni cantik. Nampak langit biru yang menawan. Kalau cuaca baik semua shoot boleh jadi sempurna. Kalau mendung tu yang mood pun turut serta jadi mendong. Tak syiok aaa. 

2 comments:

hidungberantai November 7, 2009 at 3:10 PM  

berkenan la ngan bokeh yg 1st tu hehe..cantik ar gambo...bla la ek leh outing skali leh nuntut ilmu ni...

Uncle November 10, 2009 at 5:15 PM  

Apa benda lah bokeh tuh...tak faham2 lagi nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts