۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Salam

Dah berapa hari ni tak dan nak kemas-kemas blog ni. Dah masuk keluar balik. Idea tak ada saja. Maaf pada sahabat blogger kalau dilla lambat reply. Hari ini baru mood ada semula. Opis dah start cuti hari ini sampai lah hari isnin baru start korjer balik tapi dilla still advanced cuti sehari lagi, insyallah. Pagi ni tawaf semua blogger rata-rata ramai yang dah mula cuti. Esok hari raya korban. seronok kalau ada kampong boleh balik kan. Kalau aruah mak ayah ada mesti dilla pun balik jugak waktu ni. Suasana kat kampong penuh dengan sentimental value. Raya kat bangi ni macam biasa2 ajer. Dekat surau Annur ni bila raya korban meriah sikit. 
Pagi ni timbul idea nak try intai layout untuk magazine. Dah try buat satu ni tapi rasa-rasa dari segi font ni kurang sharp sikit. Nak kena pilih font yang sesuai nampak gayanya.....



Ingat kejap lagi nak pergi pasar tani kat bangi. Macam-macam ada kat sana. Sebelum pergi ni saya dok cari2 prop yang ada kat belakang rumah saya ni. Afeeq yang sedang main bola ni saya panggil sekejap. Minta dia duduk atas rumput. Cuaca cerah sikit biarpun mendung sekejap tengahari tadi. Afeeq ni cool jek budaknya. Saya suruh buat ini ghitew senang ajer dia terima arahan. Good boy!







 

 
Inilah kerja yang dilla buat tadi. Afeeq memang senang diajak berunding (he he he). Dah penat dah. Boleh sambung lambong bola tu erk.... 

 

 
Scene terakhir untuk afeeq petang ni. Kami dok gelak suka kat atas ni. dilla cari prop yang sesuai atas lantai ni ternyata nampak habuknya. Under reno lagi rumah ni tak siap sepenuhnya. 




These are my niece



 

6 comments:

Fly November 26, 2009 at 11:47 AM  

menarik gak penggunaan warna hijau dan rekaletak foto tu.. :)

dilaOHdila November 26, 2009 at 1:39 PM  

tq cikgu......
ni sajek kut mana tahu nak try buat menu look like photobbok tu, kan

hidungberantai November 26, 2009 at 3:15 PM  

xpa la dah besau2 mcm nih braya kat mna2 pun dah tak heran huhu..janji ada lemang n rendang ja..tp kat sni apa pun xda huhu..xleh nak watpa la...
uish cantik design tuh...mmg org seni btl la...dasat2..

Helmiyani November 27, 2009 at 10:44 AM  

selamat hari raya aidiladha dilla.. sedey la plak aku baca entry hang awal2 ni.. huhuhu..
afeeq tu ada gaya model la.. camera friendly gitewww..

dilaOHdila November 27, 2009 at 11:48 AM  

salam NUNU HR
wah hangpa beraya jauh diperantauan no
aku still raya kat bangi (he he he)

Nunu
afeeq memang sonok bila duk depan camera ni. ada ajek scene yang dia dok buat tak ikut arahan tapi Comel (ha ha ha)

Tika November 28, 2009 at 11:15 PM  

cantik dilla gamabr menu tu... buat aku teringin nak makan..kat mana tu lokasi restoran/cafe tu weii?? haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts