۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTDOOR CERAKAH HILL

Petang tadi habis 1st shoot untuk Captain Ady & family di Bukit Cerakah. Hujan rintik2 maka membataskan perjalanan hari ini. Insyallah kita akan cari prop lain nanti. Dah terlanjur sampai sini kena habiskan jugak shoot kali ini.











8 comments:

☆ lieya latif ☆ November 23, 2009 at 12:56 PM  

wow...mesti cantik gambar2 sume...tgk yg sneak peak ni pun dah lawo2....

kuizikel November 23, 2009 at 4:28 PM  

wah bestnyer gi jalan2 shooting kat sana... post la byk2 gambo yer sis!

Helmiyani November 24, 2009 at 11:25 AM  

suka gambar tunjuk kaki ramai2 tu.. :) kretip la ko dilla.
hujan rintik2, awat tak amik gambar depa berpayung? romantika de amour oooo.... hehehe.. idea dua posen dari acik nunu..

dilaOHdila November 24, 2009 at 11:46 AM  

salam nunu, lieya Kui
ni lah hujan pulak
takut gak lens basah....memang dah basah pun
dah lap siap2 jangan ada Funggus dah lah no....
feeling kureng sikit sebab hujan ni. insyallah next time dah plan nak gi Bukit tinggi december ni.....

hidungberantai November 25, 2009 at 5:07 AM  

wah dasat2 outing saje deme ek...gambo pun makin meletops nih..teruskan usaha anda...

4 Kay-E November 25, 2009 at 6:49 PM  

sume model ceria2 belaka.
Seronok shooting kali ni ye dilla?
hujan - kena selamat kan kamera dulu!

deaf_angel November 25, 2009 at 10:33 PM  

~ Aloha DOD ~


Dod musim hujan dod, susah nak outdoor dah haha

Fly November 26, 2009 at 2:09 AM  

nice shot Dilla, dan semoga sucess dengan biznes photography nih aminnnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts