۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

fell in love in the world of children


 
Maksu love you.
You always bring happiness



 
Aliesya can see the diary of life here. Starting from before birth until now maksu not able to continue longer. Death and death at the hands of god. We can not afford to say what but just pray that the trip provided the perfect life.


Aliesya will enter the age of 2 years in December

 

 

 
at the age of 3 weeks



 
'baby finger' who became a symbol for each birth in the world of photography. 

 

 

 

 

  
 Look Up!


 I was very interested in photography world. Photoshoot for children is my choice. While somewhat difficult to capture the moment these children but the fact we need a patience. Focusing is one important factor to make a picture that can be read through the eyes and hearts.

8 comments:

ez October 29, 2009 at 11:19 AM  

akak..comelnye..pict2 tu..memang susah nak amik pict bdk2 ni..heheh..

Fly October 29, 2009 at 11:27 AM  

cute..geram tgk ..

dilaOHdila October 29, 2009 at 1:35 PM  

tq ez...
aliesya budak paling beruntung (he he he) dari since baby sampai lar ni setiap perkembangan perjalanan hidupnya ada dalam memori. Tunggu sampai dia besar esok boleh tengok balik apa yang maksu dia buatkan ni semua:-)

dilaOHdila October 29, 2009 at 1:37 PM  

Cikgu fly
boleh geng ngan E-Ein ni

kucingorengemok October 29, 2009 at 1:38 PM  

untung skrg kamera dah tak pakai filem kan, zaman kita kecik dulu setahun nak penuh 1 album pun susah

kuizikel October 29, 2009 at 1:39 PM  

ni masa alysa kecik2 ek?

dilaOHdila October 29, 2009 at 1:54 PM  

Tu lah KC
zaman aku dulu nak shoot 1 gambaq pun punya payah. tak dek kenangan lansung. nasib ada satu gambaq family. nampaklah aku masa umur setahun dua tu. memory sungguh....

kui
ni aliesya masa umur 5 bulan (x silap)

hidungberantai October 29, 2009 at 6:09 PM  

alala pipi dia tu...commmmeeeey nyerr...geram rsa mcm nak cubit2 jer pipi dia tu...owh ni gambo aliesya msa kcik ek..comel3...emmm mmg best amik gambo bdak2 ni...best dgn telatahnya yg comel..dan emmm mmg best la hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts