۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

types of food (los tipos de alimentos)





Limau nipis special. Menu yang speacial hanya ada  di Limau nipis cafe Bangi.

 
Kopi bukan di Kopitiam tapi di Limau nipis Cafe.


Roti canai banjir 

5 comments:

ez October 30, 2009 at 6:56 PM  

bestnye..lapau la plak tetibe..heheh..nice angle kak..

Uncle October 30, 2009 at 8:58 PM  

Salaam.
Tak sangka yang nasi lemak look very appetising...

4 Kay-E October 31, 2009 at 3:33 AM  

Dilla,
Limau nipis tu ice blende ke? Mcm sedap je....
Terus terasa lapar & dahaga.. heheee..

kuizikel October 31, 2009 at 7:39 AM  

tak tahan tgk roti canai banjir.. ni yg nak cari roti canai skrg gak!

hidungberantai October 31, 2009 at 9:15 PM  

salam alaik....
wow...nasi lemak tuuuuuuu....roti banjir siap..emmm satu je xde..kari kepala ikan..rugi la kalu tak pekena yg tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts