۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ganti Kerja


Good 9 aberibadi....

'Hello...oklah yer. Mata dah ngantuk ni'





Penat kerja 1/2 hari ni terubat bila Aliesya datang bangi malam ni. Mood Aliesya malam ni memang marbelles. Dalam masa berapa minit saja shutter count mencapai angka 120.

Rupa-rupanya bunga kenanga yang aku bau tadi. Salah seorang cleaner yang sengaja meletakkan diatas meja itew. Cis.....buat orang terkujat jar.

Selesai clearkan Fax yang banyak giller tu tiba-tiba rasa macam ada bau wangi dari arah depan. Beremang bulu mata ni dibuatnya. Macam pernah bau tapi ingat-ingat lupa kat mana. Seram sejuk jugak ni. Lagi ku hampir lagi ku rasa terkujat. Menatang ni ada atas meja ni. Dari mana datangnya. Pandang kiri kanan ternyata tak ada siapa. Undur balik kebelakang tiba-tiba pintu dah locked. Aduhai cuak aku.

Nampak tak tanda hitam sebelah kanan tu. Sensor D40 ku tumbuh jerawat. Adui....

Pagi ini Berokbeng Maxis slow ya amat. Rasa nak hempok jar.

Hari ini 3 oktober 2009 bersamaan hari sabtu. Masih suasana raya lagi gamaknya. Tapi memandangkan raya haji pun akan menyusul tiba maka hari ini diistiharkan hari GANTI KERJA (huhuhu). Berkerja dengan penuh semangat (kunon-kunonnya). Telefon ni berdentamdentum jugak bunyinya biarpun hari sabtu macam ni. Layan ajer lah. Lagipun hari ini nak ambik halfday. Banyak open house raya hari ini. Tapi bila sampai rumah satu openhouse pun tak jadi pergi. Kenapa agaknya erk.

4 comments:

Fly October 3, 2009 at 10:33 PM  

samalah saya bekerja gak hari ni sebab ada majlis anugerah pelajar :) tapi semuanya masih lagi dlm mood raye, anyway cantik ah opis dilla.

dilaOHdila October 3, 2009 at 10:51 PM  

salam cikgu Fly
Tq...
betul tu mood raya.....
kerja pun macam mood suam suam jek jadinya...

Helmiyani October 6, 2009 at 10:44 PM  

dilla, lawa banget gambo ko yang last tu... suka laa...

Tu la.. kalau keje musim2 raya ni memang takde feel,kan? takpe, untuk mengubat hatimu nan lara, bawakla biskut raya pi opis, kasi ceria itu opis!!

aku mmg minat mata aliesya.. besaq! geram nengok...

dilaOHdila October 7, 2009 at 5:46 AM  

hi Nunu....
ha ha ha mata aCa memang besaq
family aku memang semua mata besaq lah NUNU
maybe sebab jawa Kut
kalau ada keturunan Cina mesti dapat mata kecik shuntek kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts