۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GUTEN MORGEN







Tomaten






The natural color of flesh; rosy pink.
 

attractive flower color




Flowers bloom


Nelken


Orkit Bluman


Hibiscus


Pagi-pagi ni kena ceriakan diri. Senyum sentiasa. Mulakan dengan hari yang mendatangkan kebahagiaan.

12 comments:

Uncle October 28, 2009 at 7:59 AM  

Guten Morgen.

memang kena ceria selalu....heh3...afrika...afrika...mata tak boleh nak tidur la pulak nih! Grrrr

dilaOHdila October 28, 2009 at 9:12 AM  

Ha ha ha UNCle
dilla teringat Naem pulak ni
all my braders...HUHUHU!!

PINATBATE October 28, 2009 at 9:16 AM  

Patriotik sungguh Dila ni..pagi-pagi dah tampal bunga raya...

dilaOHdila October 28, 2009 at 9:19 AM  

kak pint...
dilla teringin nak cari KEMBANG KANTHEl....
nang di arek golek kembang kuwi yo kak

PINATBATE October 28, 2009 at 9:40 AM  

hahaha..pi carik kat batu caves sana..

☆ lieya latif ☆ October 28, 2009 at 10:25 AM  

shanteeeeeeeeeeeekkkkkkkkk...pagi2 tgk pic bunge terus rase fresh jek ....

dilaOHdila October 28, 2009 at 1:12 PM  

tq lieya...
entry baru terpaksa boh bunga2
sebab nak cari mood pagi....

**
Kak PInt
nak kene Panjat Menara Caves lah erk....

mrs khairul October 28, 2009 at 2:03 PM  

dila..cantik nya bunga2 itu...sejuk mata ku memandang nih..rs tenang jek..kena tanam bunga kt laman nmpknya nih...

hidungberantai October 28, 2009 at 2:31 PM  

salam alaik...uit nak amik gambo wat desktop background leh tak...memang sejuk mata memandang serta muncul ketenangan jika dihayati gambar2 ni....shaanntteekkk...

dilaOHdila October 28, 2009 at 2:43 PM  

HR...
silakanlah:-)
tu shoot kat PUTRAJAYA arituh
moga ianya membawa kesegaran pada mata yang melihat...

nieza,
tq
kalau tangan serasi bunga pendek kata bunga apa semua boleh tanam
hidup subur

cikbedahlaser October 28, 2009 at 3:24 PM  

wohaaa..
adakah kak dod kite mau ke afrika.....




re: gmbr kangkong itu telah d copy dr blog org len... tp ber'credit' la

FarEast October 28, 2009 at 11:21 PM  

pagi2 tgk bunga, sejuk je mata ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts