۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DESTINO





En Nik


Rasa cinta tak terhingga pada Cik Olym selamanya. Banyak sungguh kenangan bersama Cik Olym yang tidak sesekali dilupa. Sejak kebelakangan ini Cik Olym seperti merajuk hati. Bateri walaupun baru saja diguna tak sampai satu jam dah jadi merah menyala. Adakah dengan kehadiran CIK NIK ini menggugat emosinya. Oh tidak!!! Tiada ku membezakan antara keduanya. Cik Olym & En Nik tetap dihati.


Jom lah Wa kita balik. Tapi takkan nak bawak kereta ni? Kereta ni  kan Hanna dah booking.....




Akhir penamat perjalanannya disini. Itu pun dah tak larat nak panjat jambatan yang ada kat atas tu. Mesti menarik view kat atas ni kan. 






Agak contrast sedikit. Compaq camera ni tak leh nak adjust. Semuanya dilla guna CUISINE. Pebret sungguh ni.




Kaunter basikal.


Kak Pint, view kita lebih kurang sama jek kan.




Ingat lagi waktu ini. Dilla & Wawa gi keliling Taman Botani sambil naik basikal. Panas ya amat. Rm4.00 kadar sewa basikal ni. Pusinglah banyak mana pun harga tetap sama. Part paling mencabar mestilah naik bukit. Dah lah tak bawak air sebotol pun. Dah tentunya haus giller. Nak cari machine air pun punya lah jauh nun disana. Bayangkanlah di panas terik mentari.


Tasek yang biru.
                                                  







Cik Olym yang banyak berjasa. Semua ni dari cik Olym.Tahu tak dimana dilla jumpa photog ni semua. Dalam acct PICASA dilla. Kenangan sungguh. Nasib baik ada lagi. Masa ni Xcited giller dok panjat bukit kat Taman Botani.

 
Taman Botani. Teringat pada kak pint ku.


Pagi ni nak mulakan hari yang baru. Moga hari ini jugak mendatangkan satu kebaikkan pada semua yang akan aku lakukan. Semoga hari-hari yang bakal ku lalui ini mendatangkan seribu keceriaan.

13 comments:

en_me October 27, 2009 at 7:27 AM  

me first kah.. ehehe

☆ lieya latif ☆ October 27, 2009 at 9:44 AM  

cantek.....terpukau lieya tgk kak dilla....

dilaOHdila October 27, 2009 at 12:01 PM  

tq lieya...
ni pakai camera OLYMPUS macam lieya punya taw
masani belum ada DLSR lagi
jumpa photog ni dalam PICASA kak dilla....
nasib baik ada dalam acct PICASA ni. kalau tak sayang hilang macam tu saja

dilaOHdila October 27, 2009 at 12:37 PM  

me....
hanglah orang pertama
Cayyo

hidungberantai October 27, 2009 at 2:48 PM  

btl la dgn ungkapan gear hanyalah tool..yg penting org belakang kamera..kalu org belakang kamera power mcm ni bg la kamera jenis apa pun leh jer dbelasahnya...teruskan perjalanan...

.: SharLeenZ :. October 27, 2009 at 4:55 PM  

ooo guna olympus pun hasilnya hebat jugak.. adakah sbb camera atau sbb dila mmg hebat... wooo kagum nih... kene nuntut ngan dila neh... ;-)

Uncle October 27, 2009 at 5:35 PM  

ooo man...you do have the touch of a good photographer...memang cantik!

PINATBATE October 27, 2009 at 8:50 PM  

Dila..
view kita mungkin sama tapi..camera dan kepakaran kakpinat tak dapat menyaingi Dila yg pro ..terasa sungguh kagum dengan Dila..

dilaOHdila October 27, 2009 at 9:55 PM  

HR...
tq bery Much.
Compaq camera jgk bisa menghasilkan yang terbaik. MayB dari seqi qualiti agak berbeza dgn DLSR. Pe pun siapalah aku tanpa CIK OLYM kan:-)

** Nanti nak try shoot bekas air tu kat rumput kering tu
ahak2 jadi tak erk....

dilaOHdila October 27, 2009 at 9:56 PM  

Leeyn
Jangan lupakan compaq disisi mu....( he he he)

Uncle tq
moga kita sama2 dapat ILMU yang harus dikongsi bersama:-)

Kak PINT
kita sama ajer. masing2 ada cara tersendiri. pe pun kak pint mengingatkan saya pada TAMAN BOTANI ni buk!

4 Kay-E October 27, 2009 at 10:29 PM  

Dilla,
banyak kenangan dgn kamera lama ye?

dilaOHdila October 27, 2009 at 10:45 PM  

yer lah kak ITA
mana mungkin boleh dilupa begitu saja kan

cikbedahlaser October 28, 2009 at 11:48 AM  

c...
sapa kata gune compact cmera x leh hasilkan gmbr yg cantik...
lawa je.. kan kan kan....

btol kata Hidung ada rantai....
tool just a gear....

sy yg pakai dslr pon..lom tntu leh dpt hasil gini...

owhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts