۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PHOTOSHOOT - Sg Congkak











Venue : Kebon pak Abu
Sg Congkak Langat
Model : Izzah, Afif, Farah, Dina & Shira

14 comments:

Lady of Leisure August 9, 2009 at 10:22 PM  

dila, tengok pun dah boleh bayangkan betapa sejuknya air tu.. bestnya..

E-Marlin August 10, 2009 at 1:15 AM  

Berendam dalam sungailah plak..hehehe
Kalau Ashraf memang tak suka masuk sungai, terus angkat kaki hehehe...

Dila.... awak kena TAG.
Masuk blog saya untuk langkah seterusnya...

Jess August 10, 2009 at 8:36 AM  

I really admire you to good photo shooting capability

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Fly August 10, 2009 at 8:47 AM  

nice potraiture...

Helmiyani August 10, 2009 at 8:13 PM  

dilla, ko pun kena tag dgn aku..

syok betul, mandi sg sejuk2.. pastu mkn buah.. klu dahaga or rasa nak tercekik, minum je air sungai...hihihi

sib baik mandi sungai before posa...

deaf_angel August 10, 2009 at 11:01 PM  

dod
ko tak takut ke kamera ko masuk dalam air?
ko beli yang waterproof nye kamera protection tu ler

4 Kay-E August 11, 2009 at 4:17 AM  

Seronoknye mandi sungai. Sejuk tak?
Uwaa.. sadisnye tengok manggis....

dilaOHdila August 11, 2009 at 9:01 AM  

Lady...
bawak budak2 best sikit. mesti sokmo nak rendam saja

Marlin...
asyraf tu penggeli kut
sah anak bujang hang mesti takut nak cecah ayer kat situh (hehehhehe)

Jess
Tq jess. I appreciated it

dilaOHdila August 11, 2009 at 9:09 AM  

Nunu..
tq satlagi aku mai copPOT kat rumah hang NO...

Dep
bila hang dok cakap ni aku baru habis check lens aku
takut gak Funggus (dah check dah ok semua) tq dep tulun hinggatkan aku nih

Kak Ita
seronok dapat tengok Niza & farah tuh

Uncle August 11, 2009 at 6:30 PM  

Seronok tengok gambar2 ni semua. Mmemang hidup!

dilaOHdila August 11, 2009 at 7:17 PM  

tq uncle

☆ lieya latif ☆ August 12, 2009 at 5:45 PM  

cantikney kak dilla......suke tgk gambar ade rintik2 air tu...nampak jelas lah.....

dah lame tak gi sg congkak....

Puan Iza August 14, 2009 at 2:20 PM  

cantik pic...
bestnya kalo dpt berendam sama dlm air sg nie...

CatlinaFly August 15, 2009 at 2:27 PM  

salam dila, sejuk je mata memandang tgk mandi kat sg congkak neh..

dila sy ade bukak tempahan photobook kalau berminat singgahler sini..

http://kedaigambarkami.blogsiferipot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts