۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Idea yang ada selalu tu tiba-tiba stuck pulak. Tak tahu nak cerita apa. Kalau ada pun tak boleh nak cerita. Idea tu tunggu cair dulu baru boleh mula kut. Apa pun dah hampir 8 hari kita menjalani ibadat puasa. Moga bulan Ramadhan ini mendatangkan seribu kenikmatan pada diri kita. Amin.


8 comments:

deaf_angel August 29, 2009 at 8:21 PM  

dod, light up hari raya ko tak ambik dod kat tempat ko?

aku solat smayang raya aku tak snap kot haha..
tapi...smayang jenazah aku snap. ye la tak tau bila turn kita kan..

dilaOHdila August 29, 2009 at 8:46 PM  

hahhahahhah dep
terkezut lak aku nak snap semayang jenazah tu
mood puasa ni lain dari yang lain pulak
tak dek mood nak shoot benda apa pun lar nih
kawe maleh sokmo ning!

zoo August 30, 2009 at 9:37 AM  

idea kantoi... huhu

burt September 1, 2009 at 2:16 AM  

gambar 1st tu best bulat biji mata dia geram jr tgk

en_me September 1, 2009 at 6:51 AM  

salam ramadhan akak dilah o dilah ittewww..

watie September 2, 2009 at 7:58 AM  

salam kak... intai akak kat sini plak.. hehehe...

deaf_angel September 2, 2009 at 5:40 PM  

dod, ko takde idea

ko gi snap air katira kat param tempat ko la

tak pun gi snap Q orang ambik bubur haha

dilaOHdila September 2, 2009 at 7:53 PM  

hahhaha dep air katira
aku suka air tuh
ntah lah dep....aku kira minggu ni nak pegang kamera ngan lappy pun dah naik malas...ntah sindrom apa kena kat aku ni pun aku tak tahu
esok aku cuti, nak gi antar anak buah aku balik canada. Esok lah kut baru bermula Nikon nak hidup balik gamaknya.....
tq dep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts