۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PUTRAJAYA WETLAND








Azie F1. Bakal gegar stadium seksyen 15 Bangi (hehehhehe)


So far pernah dengar pada nama namun belum pernah berkunjung ke taman ini. PUTRAJAYA WETLAND. Begitu indah dengan kehijauan disekeliling. Mata tak jemu untuk melihat segala objek yang ada. Kami sampai lebih kurang pukul 9 pagi. Cuaca begitu panas sekali. Kami sewa basikal. Dah lama tak naik basikal. Last sekali masa pergi ke Taman Botani. Mak adui....penat jugak. Tapi tak banyak bukit. Kalau banyak bukit jawabnya tinggal basikal kat tepi ler.....


12 comments:

nur May 2, 2009 at 8:04 AM  

Dilla,

selamat pagi...kak nur jadi komentar yg pertama...hehehe...

cantik gambar dilla nie, model dilla selalu menepati cita rasa...manis,ayu dan bergaya..pagi2kak nur dah cuci mata erk bila lihat gambar2 yg cantik dari mu.

dilaOHdila May 2, 2009 at 9:01 AM  

Tq kak nur....
pagi yang ceria moga mata ni jadi ayyu jelita melihat yang indah...

nnati nak tunggu kak nur balik
boleh buat photoshoot kak nur & family

PORTDY May 2, 2009 at 9:06 AM  

Dill,

Nice Pixs beb!

kalau basikal tu free ke sewa eh ... dia kira macam mana tu?

dilaOHdila May 2, 2009 at 9:23 AM  

Port
basikal tu sewa nyah. 4 Hinggit. hang nak taw aku kayuh punya jauh. habis reban itik aku tarah tetiba kayuh basikal aku tercabot!!!! adui aku terpaksa tolak naik atas. jauhlah jugak. nak nangis aku, dah lah tak bawak ayor. org jual ayer pun tadak. maschina air pun tadak jugak.....

PORTDY May 2, 2009 at 10:06 AM  

huhu aduhai...boleh tercopotlah pulak eh basikal tu ..

ada gak g situ masa kekasih terhentaku keje kat situ..tapi strolling jalan jek ah penat seh

teringin gak ke situ lagi tengok ah ada masa dan ketentuan

anyway thanx for the info..

yannfuad May 2, 2009 at 5:36 PM  

salam dilla..
nti kalu akak jln putrajaya nk ajak dilla dating skali bole..?? le wat kenang2 blk saudi nti.. hihihi
dilla ngan jemma tu orang yang sama k.. mantopp la pic2 yg d snap.. hope bole blajar ssuatu dari blog dilla ni..

dilaOHdila May 2, 2009 at 6:49 PM  

salam kak yan
dilla & jemma bukan urang yang sama (hehehehe) tapi kami satu opis
insyallah kalau ada kesempatan bertemu kita nanti
photoshoot utk akak dipUTrajaya nanti contact2 lah dilla erk

deaf_angel May 3, 2009 at 1:00 AM  

dod gambo burung tu smua ko gi dekat2 ke ko zoom? atau ko ambik dari jauh lepas tu ko crop?

ajar aku ah

Idida Aziz May 3, 2009 at 2:14 AM  

mmg port husband ida kalu amik gambar kat cni...best sini sejuk dan tak ramai org...tapi sbb tak ramai tu jugak takut kut org tahan nak merompak ke apa...mmg tu la pikiran ida tiap kali dtg cni...

meh ler jenguk rumah baru ida...keh keh keh

dilaOHdila May 3, 2009 at 3:48 AM  

dep...
gambar bangau tu ekcelli tak lah jauh
jarak lebeh kurang 5 meter jek....aku guna lens 70-300 tuh. aku shoot dekat ngan jambatan tuh

ummi feesa
memang yerlah. tempat ni sunyi takut kalau gi sorang. dilla pi 3 urang tapi nasib baik masa tu ramai gak urangnya.....

Lee Lin May 5, 2009 at 12:16 PM  

lamanya tak naik basikal... rasa mcm nak pegi je (entah bila) :)

Bibu May 5, 2009 at 1:35 PM  

kami pon selalu gak pegi kalo dah tade tpt nak lepak sis.Men layang2 pon best..er tak sabar nak tunggu 23hb harap2 takde ape2 halangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts