۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ZUBYE





Petang Ahad lepas dapat call dari Zubye. Jumpa kat Warta? Boleh jugak. Dari hari Sabtu nak pergi Warta tapi tak pergi jugak. Sampailah hari Ahad memang plan nak pergi Warta ni pun tak jadi. Kalih si Zubye nak datang Warta tu boleh lah jumpa sekali. Hajat hati nak buat Diy Dry Box macam si kui buat tu. Nak beli yang ori mahal so buat lah mana yang mampu.

Sampai Warta lambat 5 minit yang dijanjikan. Hehehehe sorryler Zue, minta tolong si Ajis hantarkan. Maklum ler scoot ku demam. Tak leh nak gi manamana. Irfan dah tunggu kat meja. Sian Irfan luka kat kaki. Jatuh katanya nasib baik Irfan kuat. Irfan good boy kan.....

6 comments:

ciku_nunu April 21, 2009 at 7:21 PM  

dilla, seronok dpt jumpa master in kids photography ni..aku tgk gmbr2 ko skang pun makin ebat! tumpang bangga ngan ko.. :)

ko pun dah wat bisnes kids photog gak ek skang? cayalah.... aku doa2 sumer bjalan lancar. murah rezeki ko...so, blehla belana kengkawan..he he he...

dilaOHdila April 21, 2009 at 7:51 PM  

SALAM nunu
RINDU KAT HANG(HEHEHHEE)
DOAKAN UTK AKU DOA UTK HANG JUGAK NO
NANTI MAI kl JANGAN LUPA SINGGAH BANGI
tt KAT BANGI BERAMA HUREN & HAFIY

TQ JUGAK PADA ZUBYE
KERANA BANJER KAK DILLA. SEDAP SUNGGUH.....
UNTUK SEMUA SAHABAT BLOGGER
KU SAYANGI KAMU........

Fly April 21, 2009 at 9:13 PM  

SALAM. tahniah Dilla semakin dasyat tembakan dilla, dah buat bisnes ye skrg. saya doakan semoga bisnes Dilla semakin maju hendaknye.

~~ciklinn~~ April 22, 2009 at 11:24 AM  

kak sgt cantikk gigi itu budak.......

☆ lieya latif ☆ April 22, 2009 at 12:00 PM  

wah geng photograper dah berjumpe ni harus bincang bisnes2 nieh he he he he....semoga acik dilla pun akan berjaya mcm zubye jugak....

♥ aimi @ kamalina ♥ April 22, 2009 at 4:18 PM  

bestnya dpt jumpa sifu yg terror itu.... hang pun blh ikut jejak langkah dia dilla... semoga terus mantap...aku tau hang mesti blh buat punya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts