۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING ZOO NEGARA 23 MAY



uNTUK MAKLUMAN sahabat Blogger sekalian
Tarikh untuk outing ke Zoo Kuala Lumpur terpaksa ditukar pada 23 May 2009 atas sebab-sebab tertentu. Diharapkan pada tarikh ini kita dapat samasama berkumpul untuk menjayakan outing ini nanti bersama guru fotographi yang dijemput khas untuk bersama kita pada hari itu.

Harap maklum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dah lama plan benda ni. Insyaallah pada 17/5/2009 (ahad) dilla & kawankawan akan pergi outing ke Zoo Negara. Pada kengkawan blogger yang ingin turut serta boleh lah berikan nama. Dalam sessi ni dilla telah menjemput Tok Guru Meorjay untuk mengajar kita bagaimana untuk mendapatkan segala photoshoot yang baik. Tidak semestinya yang hanya ada DLSR saje boleh turut serta. Bagi mereka yang mempunyai compact camera pun boleh joint sekali. Siapa kata compact camera ni tidak boleh menghasilkan suatu shoot yang baik? Dilla jugak bermula dengan CIK OLYM yang menjadi kesayangan hingga kini. Jangan khuatir. Tiada sebarang bayaran dikenakan. Cuma ANDA PERLU MEMBAYAR SENDIRI UTK ENTRY MASUK KE ZOO NEGARA INI SDN BHD. Sekurangakurangnya kita boleh berkongsi ilmu dan mendapat manfaat dari cikgu yang berpengalaman ini. Nanti dilla akan siapkan banner untuk outing ini nanti.

PESERTA

1. Kak Pinat
2. Wawa
3. Watie CEO fotopages
4. Bibu
5. Madam Ctone
6. Jaja
7. Zeha
8. Shida
9. Uyie
10. En Sani
11. En Cak
12. En Janaludin
13. Eayda Littlestars
14. Ard
15. En Mamat
16. Yart


31 comments:

PINATBATE April 23, 2009 at 9:44 PM  

ohoho..
17/5 yer...
kakpinat nak pergi jugak lah,bukan nak join tembak gambar..saja nak skodeng dila and friends ...boleh?

dilaOHdila April 23, 2009 at 10:06 PM  

HEHEHHEHEH KAK PINAT
boleh saja dong
KOMpem erk kak...bawak model2 akak taw
yehaa kak pinat no one

♥ aimi @ kamalina ♥ April 23, 2009 at 10:20 PM  

alahai..bestnya...kalau dekat, mau aku join tau... apakan daya...jauhnya...

dilla...ko ni buat aku terkezut tau sebab gambo iguana yg gedabak tu.. ish ish..sakit jantung aku ni... dahla aku geli dgn menatang tu...

kakpah April 23, 2009 at 10:21 PM  

kalau kpah tak ada rancangan lain rasa macam nak join je.

~~ciklinn~~ April 24, 2009 at 1:17 AM  

alahai kak..... linn ken ahantar adik lah hari ahad ni.... kalu tak leh skodeng2 akak kat sana... hehehhe nak join amik gambar camera cap aym jerk.... hahhahaha

deaf_angel April 24, 2009 at 2:38 AM  

betul dod
camera cap itik pun boleh dapat gambo lawa2
( orang jeles nak sedapkan hati ) huhu

☆ lieya latif ☆ April 24, 2009 at 11:29 AM  

eii menarik nieh....tapi kene tanye big boss dulu sebab tarikh bulan 5 ni ramai wat keje kawin....kalo free leh laa join dah lame tak gi zoo nieh....

atty's April 24, 2009 at 11:40 AM  

macam besh ar..tp takut ade planning saat terakhir,lak..

dilaOHdila April 24, 2009 at 11:50 AM  

hehehheh tak per Lieya, atty
yang penting lieya kena tanya BIG BOSS CIK SHAH DULU (HUHUHUHU)

akubye April 24, 2009 at 12:15 PM  

Tak penah pegi Zoo Negara,.. miting kat FINAS tu slalu lah jugak... kalau duduk kat tangga dlm opis FINAS tu nampak je Gajah tengah duk santai ngan sepupu dia..

Idida Aziz April 24, 2009 at 3:49 PM  

bila kita nak menembak sesama plak yer...heheheh...bunyiknya macam ida photog pro jerk...keh keh keh...

dilaOHdila April 24, 2009 at 8:33 PM  

Yok umi feesa yok
mesti dah rindu nak tembak burung kan
nanti tunggu depan Pintu ZOO tu erk (hehehehhe)

Snow Peace April 25, 2009 at 9:42 AM  

Kak..haku nak join gak....

Bibu April 27, 2009 at 8:52 AM  

Dilla

Bibu nak Join!asik skodeng blog Dilla ni..bole jupe.Jgn lupe listkan nama ye.orait jugak Zoo negara

WATIE April 27, 2009 at 11:54 PM  

KAK DOD.. KALAU KAMERA CAM DEN LEH JOIN X? HEHEHEHE...

sitione April 28, 2009 at 12:09 AM  

kak..aku mcm nk pegi jer..
pun me in to be confirm list tau..
hehe

4 Kay-E April 28, 2009 at 1:28 AM  

Dilla,
takutnye tengok binatang tu.. hehee...

++eden|essey++ April 28, 2009 at 1:52 PM  

confirm join....take noted my name yea kak..yes zerrr...

yong ibu chem April 28, 2009 at 10:15 PM  

re: dilla..ikutka hati aku nak gi..tp kauk pepaham je le keje aku..weken2 pun keje...ngalah org keje swasta..

aku handle short course buat dekorasi cupcakes..on 17 mei tu..

Snow Peace April 29, 2009 at 3:14 PM  

ok kak...kang kalau pape just riger2 haku erk...

en_me April 30, 2009 at 3:47 AM  

"Siapa kata compact camera ni tidak boleh menghasilkan suatu shoot yang baik?" - setuju jugerr, tp xlah secantik gambo yg akak dila tembak2 ghitewwww.. kehh

Idida Aziz April 30, 2009 at 8:58 AM  

waaa meriah ni ramai geng ada...
try ler nk join gak nanti...tu pon kot ada yg leh tolong jg pica n uwais....

++eden|essey++ April 30, 2009 at 4:03 PM  

kak...membe ja sorg lg nk follow..tolon noted name die skali yea.. ZEHA

thanks kak...

E-Marlin May 6, 2009 at 10:34 AM  

gambar iguana tu hensemla.....
suka tgkla.....

bedah aka pidah May 7, 2009 at 8:40 AM  

salam kak....
minat lak tgk akak ny hasil..
selama ni dgr nama akak je..
sy nak polo kali sabtu ni leh???

FarEast May 7, 2009 at 11:25 AM  

wah! dah organize outing ni ... ramai join ... nanti saya tgk schedule dulu ;)

++eden|essey++ May 7, 2009 at 7:55 PM  

kak dilla ade 4 peserta lg...membe2 zeha..take a noted k..tq

Mr aMin May 15, 2009 at 7:37 AM  

Wow ! Bestnya2...Nak ikut nak ikut...BOleh.....?? Taruk nama saye yer - Mr aMin. TQ.

pensel May 15, 2009 at 10:25 AM  

dila aku nk itut... tp xde kemere bole ke? huhuhu...

jeme May 20, 2009 at 8:10 AM  

nak join gak outing ni bleh..dah lama x jumpa geng penchala..aturcara majlisnye camner? kul baper kumpul?

Nadira May 21, 2009 at 11:11 AM  

Salam, dira nak join juga, minta masukan nama ye, tapi mcm mana atur cara, jumpa di mana dan pukul berapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts