۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING

Minggu depan cuti panjang biarpun hanya 2 hari saja. Boleh relaxrelax. Boleh gi jalanjalan jugak kan. Esok Sabtu. dilla ngan Shila nak gi outing esok ni. Kat mana tempatnya? Zoo Negara! Tak plan pun ekcelli. Entah macamana malam tadi shila on line kat ym. Teringat kat KUi. 'Kui...kalau hang dok baca ni hang reply na. Ceq tak boleh nak baca shoutbox tepi tuh. Ni pc sudah kena lock aaa. Kalau hang nak pi tunggu depan pintu zoo kul sembilan na. Jom kita main tembaktembak. Yong nak joint jom ler. Boleh kita bokak kandang rimau tu. Nak bagi dia warmup (hehehe) bak kata ayahchu jay40.fotopages nak bagi warmup kat pak rimau suruh senyumsenyum. Masa dia gi dulu pak rimau tak bangun lagi. Apa daa ayahchu ni. Silap timing gamaknya. So selamat bercuti buat sahabat blogger semua. Jumpa lagi....

6 comments:

atty's January 23, 2009 at 10:18 AM  

selamat bercuti jugak tuk dila..
kim salam kat zirafah tau..

dilaOHdila January 23, 2009 at 10:21 AM  

Hahahahha atty
Zirafah jek ke(he9) sian kat badak. nanti dia jeles taw kat ziraf. Insyallah atty kalau aku shat hari ni esok boleh pergi.

lieya_latif January 23, 2009 at 11:58 AM  

selamat bercuti dila...wah seronok tu nak gi zoo, tak sabar nak tgu entry gi zoo nie....mesti pic cun2 semuanyer

PINATBATE January 24, 2009 at 6:29 AM  

jom makan nasi dagang..cuti-cuti kelantan...

kuizikel January 24, 2009 at 7:03 AM  

alahhhhhhhhhhh dilaaaaaaaaaaaaa... hari ni gue ada bowling gathering n pizza gath... huk huk huk...

klu tak mmg nak gi.....

tembak rimau byk2 sket ek, pastu paste kat sini...heheheh

yong January 25, 2009 at 7:58 AM  

ala dila..kau dah zoo ke smlm.?? awat tak habaq awal2..eh,ke aku yg lambat baca etry hang ni?? hehehehe

kapok ajak gi hari ni..(ahad)..esok plan nak ke morib..nak tgk sunset dgn mkn ikan bakar..jom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts