۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Meya. Bila pakai baju biru nampak kalorFul. Untuk jemma HAPPY BEHDAY. Jummat ni nak banjer gue kan (ahak) Azie yang sporting....

Sebelum tu jumpa Uyyi & daa kat KOPITIAM. Rhalid dok belajar adobe. slowslow insyallah mesti dapat.

Malam tadi pergi ikut budakbudak ni gi Putrajaya. Dia urang pulak bawak Irdina. penat mengejor budak tecit nih. Mengah jugak lah dibuatnya, hehehe.

12 comments:

HABIHA69 January 12, 2009 at 7:59 AM  

hurm...pagi-pagi nih tertengok roti bakar amatlah menggoncang jiwa dan raga...wah..Dilla..mu bukak kelas latihan Photoshop kat bangi kopitiam ker?....saya teringat minum kopi volcanoe kat Bangi Kopitian (tempatnya kat tepi pantai Port Dickson sblh hotel Sri Malaysia ittew)

dilaOHdila January 12, 2009 at 9:39 AM  

ustad...yok medang YOK. kena bawak kak pint skalik ni ustad (he9)

aimi @ kamalina January 12, 2009 at 11:47 AM  

biru mata hitamku.... tapi mmg nampak ceria... terang je warnanya.. ni sebab kamera effect ke sebab apa yek??

dilaOHdila January 12, 2009 at 12:50 PM  

Kay
yang atas tu gambar malam. Termasuk gambar si wardina tuh jugak. Aku try pakai lense 50mm tu. aku ni rabun kay spec tak bawak. so masa adjust tu ada yang trg & not. Guna pulak manual. cuma bila pakai 50mm ni yang bestnya ada BOKEH walau pun x sempurna BOKEHnya kay (hehehe)jadilah kan baru bajorbajor

Fly January 12, 2009 at 2:53 PM  

nice shot Dilla..tahniah x sia2 gi kelas menembak

atty's January 12, 2009 at 4:06 PM  

roti bakar...dapnya..

yong January 13, 2009 at 1:24 AM  

dilla...makin ganaz mu dilla..

hang gi lah kat foru SN tu..byk gak info ttg amikgmbr portrait ni..tapi tu lah..kalau tak byk kits lagi, cam tak sempurna lak..ni yang rasa nak rembat gak lah Bokeh tu..ishh!!

mrs khairul January 13, 2009 at 9:11 AM  

dila sejak ko pakai MR NIKON nih miss olim ko lotak kat mano?hehehehhe...

rajin dila nih..p class amik gambo..p clas bhs jepun..pani ko nak p class apa plak? clas jahit nak x?hehehe

dilaOHdila January 13, 2009 at 9:37 AM  

Yong...
memang best aa gi klas SF tu
aku jadi sreader jek (ahak)

CikGU Fly
saya asyik sangat tengok banner yang cikgu fly buat tuh
shuntek, kreatip!!!!

Atty
sesekali makan kat OLD timer yok atty

Niza
cik Olym aku dah majuk
letak battery kejap ajer dah KONG
camana nak buat aku tak reti dah ni
UHUKUHUKUHUK!!!!!

Uncle January 14, 2009 at 10:12 AM  

Cantiknya gambar-gambar yang Dila ambik. Memang hidup betullah....jeles betul!

akudimar January 14, 2009 at 1:48 PM  

Meya iki koyo wong cino yo.putih kulitey motoney sutup.

Anonymous January 22, 2009 at 2:02 AM  

cantik mantik lentik lentok le gegambo yg dod amik nih..
sure cantik tangan dod nih kan..hehehe
keep it up sis..
make it more adorable, fantastic..
and realistic heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts