۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AL DIAFAH




Banyak kali dah search NASI MANDI tapi macam kelakor pulak bila dapat feedbacknya. Sis dilla pernah rasa resepi semasa dia urang pergi DUBAI hari tu. Sis dilla kata nasi ni sedap & tak muak pun macam nasi beriani tu. Tak boleh nak imagine lah sis sebab teman tak suka nasi itew. Petang tadi balik dari opis duduk sat kat Wstation ni. Sis dilla kata cuba search kat seri petaling. Ada satu restoran arab yang menyediakan nasi mandi ni. Camanalah rupanya nasi mandi ni? Tak dapat nak bayangkan jugak. Banyakbanyak nama yang sedap kenapa lah mandi yang dipilih oleh urang arab ni erk. Spelling tu bukan M. A. N. D. I LAR. Habis tu camana pulak. Ada ejaan baru lagi ke selain mandi ni (hehehhe). Rupanya cam ni hah spellingnya M.E.N.D.Y RICE. Cakaplah...sekali search terus tepat sampai ke ALDIAFAH seri petaling. Malam ni kami semua dinner disini. Mak Aih...memang betul. MENDY RICE marbelles!!!!!! Sedap sangat......harga Rm35 hinggit. TAPI BOLEH MAKAN 4 urang. AYAM dia besar giller. Tak caya gi lah sini beb! Dimana? AL DIAFAH RESTORAN SERI PETALING. Tengok apa kata mereka yang pernah makan kat sini.

8 comments:

kuizikel January 17, 2009 at 7:23 AM  

gambo mcm nasi beriani gam je dilah? sama ke rasa?

35 mkn 4 orang... kira bbaloi...mmg bbaloi

dilaOHdila January 17, 2009 at 8:26 AM  

KUI
x sama rasa. yang ni sedap sangat
cubalah gi sini, rasa
aku try order kebab...tapi x sama ngan kebab pasar malam. tempat tu menarek.....

aimi @ kamalina January 17, 2009 at 9:30 AM  

fuhhhhh....blh tahan mahalnya...mula2 ingat utk sorang mkn... tapi kalau utk 4 org, ok la tu... nampak pun sedap tu... hehehehe.. mula2 aku confuse bila baca nasi mandi... tak pernah dgr la pulak.. rupanya mendi.... (tapi mendi pun tak pernah dgr gak, tapi better la dari mandi kan)... :P

dilaOHdila January 17, 2009 at 10:04 AM  

Tu aar kay
kelako gak aa nama tuh
Nak kata besar sangat nasi tu tak lah jugak. kalau ikut size family hang kan kay rasa2 boleh kongsi ngan anakanak kay yang 3 urang tuh. Kalau ikut size kita mungkin boleh kongsi 2 urang kut sebab sedap sangat (hehehhehe)

PINATBATE January 17, 2009 at 3:16 PM  

kalau ikut saiz kakpinat makan setalam sorang sebab kuat makan...hehe..
amboi..jadi yahabibi ya maulana pulak...

deaf_angel January 17, 2009 at 8:09 PM  

is that popiah basah dod?

dilaOHdila January 17, 2009 at 8:32 PM  

dep
tu namanya KEBAB AL CHICKEN dep
sedap gak. tapi still rasa gak dia nyer herb mat arab tuh.

deaf_angel January 18, 2009 at 7:56 PM  

dod, ko gi makan2 kacang pool tu ler. aku nak nengok gambo dia.

kadang2 aku selalu konpius dan tersasul, kalo kat sg, aku order cam aku kat kl, mintak benda2 kat sg takde
tapi kalo kat kl lak, aku teringin lak lidah nak makan2 benda2 spore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts