۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TESTING

Testing guna Flickr. cam besor jek yong.....

6 comments:

aimi @ kamalina December 23, 2008 at 12:48 PM  

ooo..import gambar dari flickr ke?? ok je.... takde la besar mana pun... cuma besar sket dari yg biasa ni kan...

PINATBATE December 23, 2008 at 1:12 PM  

okeyy la tu...kata saida..

yong December 23, 2008 at 1:33 PM  

hangn nak besor mana??? hang pilih medium ka? ni pasal portrait kut..

CatlinaFly December 24, 2008 at 12:54 PM  

oh..nak wat gambo besor kene masuk flickr ye?nanti nak try ler.. :)speze

dilaOHdila December 24, 2008 at 5:14 PM  

cikgu cat....
kalau POTRAIT leh jadi gini kalau guna Flickr. tapi kalau guna LANSCAPE gambor kecik gak. CIKGU yong tolong teman boleh? Hehehhe

CatlinaFly December 26, 2008 at 3:44 PM  

dila, sy try import gmbo dari flickr tapi tak jadik pun huhuhu..camno ek..bila upload gmbr kat blogspot, copy paste URL dari flickr tu je kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts