۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HONG KONG JEWEL & VICTORIA PEAK


Diatas puncak VICTORIA PEAK



Sampai ke Destinasi

THE PEAK TRAM





Peminat JACKIE yang datang dari jauh.

JACKIE CHAN akan menyambut kedatangan anda!


Ondeway nak ke VICTORIA PEAK. View yang menarek



Hanya bangle ni yang menarik minat saya. Harga HK 299 (Rm149) lebih kurang lah tu. Kalau minat gold ni memang berbaloi. Semua design baru. Ada macammacam patern.




Hari ke 2 kami dibawa ke Hong Kong Factory & Victoria PEAK sebelum meneruskan perjalanan ke Shenzen dengan menaiki train. Orang kat sini jalan begitu pantas & laju. Kalah lipas taw. Begitu jugak dengan pintu lift. Oi semangat.....silap2 boleh terkepit tangan. Memang laju giller. Tapi sungguh pun ghitu dia urang ni cukup disiplin. Jarang tengok dia urang ni naik bas berebutrebut. Semuanya teratur. Berbalik pada cerita kat HongKong Jewel ni ada macam2 jenis batu jed yang di pamerkan. Gambar photoshoot di larang. Tu yang acik boring betul waktu nih. Macam penat jek bawak camera usung sana sini. Ini tak boleh itew tak boleh. Mood pun macam dah jadi sisip dibuatnya. Hanya batu ni ajer lah yang boleh di ambil gambar.

12 comments:

China Travel Depot December 7, 2008 at 6:54 PM  

Very cool, I love it!

Welcome to China! Your personal trip advisor for China Tour . Discounted China Flight & China Hotel, Save up to 60%. Visit now!

http://www.ChinaTravelDepot.com – Your Portal to China Travel

Luth Textile December 7, 2008 at 10:59 PM  

kak asal dari mana?
cool posting nih.. student lg ke?

mrs khairul December 8, 2008 at 4:31 PM  

cik dilla niza dh agak dah...ko meti nk p hongkong kan.....huhuhu..jeles sungguh tau..bila kanda ble p sna noi acik dila oii..

mesti byk dila soping kan..ntah2 siap pos p mesia g..hehehe

weh ko cmne ble kenal hasben aku?kih..kih..khairul blk keje je terus dia tanya "mama ada kwn tak dok kt bangi?"hehehehe..terus aku ingat kt ko dilla..

dilaOHdila December 8, 2008 at 4:56 PM  

luth
akak mai dari tanjung gak ni
tapi bukan tanjung bunga taw.....:-P
pssttttttttttt LUTH (tg karang lar)

Niza....
lain kali kalau nak gi RHB tu kene jenguk skali Niza ada ka dak nih;-)

HABIHA69 December 9, 2008 at 12:00 PM  

amvoi ko dilla...jumpa kang Jacky rupenye..mesti seronok kans..aku ngenteni jajan mu iki...dilla rikolah jowo seng sugeeh jaman iki...

CatlinaFly December 9, 2008 at 12:04 PM  

wah bestnye jalan...tak ajak kite pun huhuhu :) syok ni amik gmbo! pssttt..berapa ongkosnye kalau g travel tour ni?nak present kertas kerja kat Cg Fly hahahaha :) (bila lah aku nak pegi ek..pas beranak ler hihihihi..aminnn!!!)

lieya_latif December 9, 2008 at 1:16 PM  

wah rupenye terbang ke hongkong yeak....seronok nye dila....mesti shopping mcm2 tu.....

Puan Iza December 9, 2008 at 2:21 PM  

ooo rupa2nya acik dilla travel pi Hong Kong haaa....jauh tu...bestnya...mesti byk acik dilla nak shopping kan....beli dak cincin tu...cantik la...

yong December 9, 2008 at 10:32 PM  

ohh dilla.sonoknye hang. nun ke rumah jackie chan rupanya hang. hehehehehe.

psst..hang guna lens apa ye???

-ctz- December 10, 2008 at 2:11 PM  

Salam Dila..
Oooo pegi China :) my mom oso baru balik. 8 days vacation too bad Ebok tak buleh ikot pasai exam! Uwaaaaaaa!
Chuntek tempat-tempat Dila p... Anyway.. Salam AidilAdha Dila, if it's not too late :)

blackpurple @ jowopinter December 10, 2008 at 5:35 PM  

Adohe Koe ngelencer Dilla. Sampek HK kuwi. He he he!

arsaili December 11, 2008 at 2:53 PM  

salam..wahhhh besnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts