۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ESOK CUTI

Wah esok cuti. Plan tak gi mana pun. Minggu depan factory shutdown seminggu. Yehaaaaa!!!! pun tak jalan kemana. Boss dah pesan tadi nanti kena datang overtime tolong finance. Bisa boss. Seminggu tu lama. Kalau nak berjalan kira puas lah kan. Tapi ongkos enggak ada mau jalan kemana aja dong. Malam ni mata tak boleh nak lelap. Dari pagi tadi broadband MAXISKUS ni asyik tak leh connect. Upgrade sampai tahun depan. Apa daaa maxis ni. Urang tengah pakai nak tunggu sampai tahun depan. Potong stim betul. Kat rumah ni memang line no problem. Tapi kat opis punyalah payah. Puas ku adjust angkat turun naik pun tak mahu. Sudahnya ku masukkan dalam printer nyer cover kat bawah tu boleh pulak. Adus macammacam peel lah. Kalau printer jalan habis digelek MAXIS broadband tu mahu nangis dibuatnya.
Tak tahu nak bicara apa. Selamat menyambut cuti untuk hari esok ya.

4 comments:

atty's December 25, 2008 at 10:20 AM  

Happy holiday

lieya_latif December 25, 2008 at 10:34 AM  

cuti lame tu dilla...mmg syok kan....lieya amik cuti jumaat so direct le sampai isnin....yahuuuu!!!!


selamat bercoti2 yeak

dilaOHdila December 25, 2008 at 11:19 AM  

salam atty, holiday sakan nanti

Lieya nak gi jalan jauh tu. bestnya. Mesti banyak gambar nanti

Puan Gee December 25, 2008 at 2:04 PM  

selamat bercuti dila
gadget baru lagi tu...
boleh le nerai kamera baru time cuti nih

re : tq dila... gee pantang kat KB... sedih hubby dah nak berangkat ke JB huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts