۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MD VALLEY

Masa round2 kat JJ mata berkenan pada EBOC ni. Maka notebook acik dilla dah ada baju baru, stylo sikit. Pagi ni boss tanya kat mana beli EBOC ni. Boss pun dah jatuh cinta (hehehe)

Singgah kejap kat Universal Traveller. Tapi tak ada sale pulak kali ni. Ape pun terpaksa jugak beli Sweater ni. Simple and kalor tu memang suka acik ni.



Hari Ahad round kat Md Valley. Sampai tersesatsesat jalan. Guide Kak Su....kejap turun atas kejap turun bawah. Sudahnya dah terlepas sampai smart tol TTDI. Patah balik semula lalu kat Bangsar. hentam lah Azie janji sampai. Kalau tak sesat maka tak kenal jalan. Sampai Md Valley kami berpecah. Ika & Azie selalu suka lepak kat kedai kasut tuh. Maksu dilla, kak yong & kak su macam biasa suka lepak kedai sukan. WHY PAY MORE.....

4 comments:

lieya_latif November 24, 2008 at 4:06 PM  

wah....meroyan lieya tgk sushi2 nie...mmg peminat no. 1 kalo sushi2 nie...nyum nyum.... cantik gambar2 dila....suke lieya tgk tau....

tapi lieya respek dila..berani!! kalo lieya laaa nak gi bawak kete jalan kat kl ni....ya AMPUN!!!! tak berani aku he he he he takut sesat barat...area putrajaya ni pun boleh sesat barat kalo lieya drive, ini kan nak gi kl...oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!

dilaOHdila November 24, 2008 at 4:11 PM  

salam Lieya
aku ni x pandai bawak keter. semua naktunggu urang dik, hehehehe
tau tumpang jek. Jalan pun tak hapai Lieya...
Anyway Tq sebab hang x jemu datang sini Lieya. Tq so much I LOB uuuuuu

PINATBATE November 24, 2008 at 10:15 PM  

Amboiboiboi ...
dah sedia sweater tu nak pergi mana?
uhuhuhu...bagai terasa rasa kedinginan salji bulan Disember...owwhh....;)

dilaOHdila November 24, 2008 at 10:45 PM  

ahak kak PINT
nanti tunggu aku didepan pintu umah mu erk....:-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts