۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FLICKR


Dah lama tak update Flickr dilla. Hari ni ada masa sikit maka terupdatelah photoshoot balance wedding si Alan hari tuh. Flickr lama dah ada. Cuma tidak berkesempatan nak mengupdate selalu.

Untuk Uncle nanti boleh joint kat Flickr ni. Macammacam pesyen yang menarek kita boleh lihat. Bukan sahaja kita boleh upload gambar tapi kita boleh tengok setiap angle dari photoshoot otaiotai yang biasa buat kerja ni. At least kita boleh dapat idea jugak. Dilla doakan semoga Uncle cepatcepat capai NIKON tu nanti erk:-) Untuk Mamalia pun boleh joint jugak ni. Guna digital camera pun tak per. Yang penting angle yang dicari. Nanti dilla listkan dimana dan bagaimana untuk kita lihat web2 photography ini untuk menjana idea kita untuk berkarya.

5 comments:

pinatbate October 17, 2008 at 5:57 AM  

chaiyyok cikgu Dila!
wa respek lah cikgu yang dedikasi macam ni..mmuuahh!

dilaOHdila October 17, 2008 at 8:56 AM  

kehkehkeh kak pint
alahai malunya teman. Bukan apa....
sekadar nak share infoa ejr benornya

akudimar October 19, 2008 at 5:02 PM  

Dila...
nikon dengan canon mane lebih cantik shot dia.

dilaOHdila October 19, 2008 at 7:46 PM  

dim salam.....
ada urang suka Canon ada urang suka NIKON
kalau diikutkan keduaduanya baik. Kena pilih satu antara yang terbaik dim;-)

Lina October 26, 2008 at 10:33 AM  

terima kasih dila sbb add saya kat flickr. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts