۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Audit

Ni diantara auditor's yang datang kat PMB tadi. Hari ni last day audit. Nampak gaya macam ok jek tapi entahlah. Tunggu resulf esok kut. Auditor from BIRO pun ada gak tu En Lokmani (kanan sekali). Yang mat salleh tu Mr Ashley (consultant). Yang macam Hettler tu Mat Arab tu lah. Gambar tak berapa cleasr sangat sebab dilla tak bawak cik Nik hari ni. Dilla gunakan khidmat cik OLYM.

Kena siapkan invoice yang pending dua tiga hari lepas. supplier sudah caling2 nak duit ni. Invoice baru nak check wei.....

Senang nak ingat mana satu dept busy. Kalorpul semuanya. Biar mata terang dan tak ngantuk nak tahu ext mana yang selalu enggaged tu.



Pagi ni memang busy crazy. Datang awal sikit coz ada audit from Saudi Arabia. Hari ni masuk hari ke 2. Tak tahu lagi camana samada berjaya atau tidak produk kami ni. Kalau NCR tak banyak maka harapan tinggi lah jawabnya insyallah. Produk ni akan sampai ke destinasi negara Arab tak lama lagi jika berjaya membolosi audit ni nanti.

5 comments:

Uncle October 15, 2008 at 8:57 PM  

Product apa tu Dila? Uncle tak paham lah...dah tua kot..

Uncle

dilaOHdila October 15, 2008 at 9:09 PM  

OOO uncle. dilla kerje kat Pharmaceutical company. Mesti uncle konfius erk (hehehe)

atty's October 16, 2008 at 10:52 AM  

semoga auditnya berjaya ..

lieya_latif October 16, 2008 at 12:08 PM  

ooooo lieya ade tau gak pasal ni ...ade kene mengena gak ngan kem kesihatan kan...(cewah pandai2 jek aku) e he he he

dila...mmg kalo akhir tahun ni musim audit kan...lieya paling tak suke audit2 ni....mcm2 bende kene buat..... tapi seb baik lieya ni PA jek...so takde kene le nak kene audit2 ni....just tgk dari jauh jek member2 lain kene audit....keh keh keh keh

dila walau pakai cik olym pun tetap marbeles amik gambar....superb!!!

akudimar October 19, 2008 at 5:07 PM  

leh jadik jutawan la tokey kompeni Dila nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts